VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julen 2019

Julen börjar närma sig sitt slut här hemma. Den brukar pågå i en vecka beroende på vilka vi ska träffa. Vi var i Stockholm måndag-onsdag vilket var super mysigt. Det var en mycket lugn julafton trots alla småbarn som var närvarande. Resan dit och hem i bilen klagar vi inte på för barnen lyssnade till stor del på våra tillsägelser såsom ”sparka inte på sätena”, ”slå inte varandra” och ”kladda inte ner bilstolarna”.

Bild 1 – alla mina syskon på en och samma bild!
Bild 2 – barnen tillsammans med kusinen Nicolás
Bild 3 – ni vet vilka det är 

DSC01436 DSC01366 DSC01369

Väl i Växjö igen packade vi upp i lugn och ro och laddade batterierna inför julfirandet med Antons familj på torsdagen. Där var det också lugnt och stilla med god mat och fina presenter. Vi blir alltid förvånade varje år över allas presenter och vi är lika tacksamma som glada. Från Stockholm var min favorit ett par örhängen i form av ringar i en lagom stor storlek (se bild längst ner). Jag fick även ett mindre par av samma märke som är helt perfekt att ha till vardags! Av Anton fick jag ett fotbad med massage-funktioner och annat som var en väldigt genomtänkt gåva. Jag älskar fotmassage och jag badar gärna fötterna så nu slipper Anton massera lika ofta haha!

DSC01498 DSC01492

Chloéy har sprungit runt med hennes prinsessklänningar hon fick i present. Hon är överlycklig och man kan se på henne att hon känner sig som världens finaste prinsessa! Av mig och Anton fick barnen bland annat en bilbana. Den har de kört race på och tävlat eftersom man kan köra två bilar jämte varandra. Dock går det inte undgå bråk om vem som fuskar trots att ingen egentligen fuskar …

DSC01460

Idag tog vi oss ner till stan för att kolla mellandagsresan. Eller rättare sagt kollade jag rean samtidigt som barnen och Anton var i Strandbjörket och lekte. Mitt stora mål var att hitta en vinterjacka till Chloéy och byxor till mig. Jag kunde glatt checka av dessa efter en lång runda. Sedan slank det ner ett och annat plagg emellan som satt som en smäck. Nöjd Julia!

Det börjar bli dags att förbereda nyårsfirandet som vi ska ha hemma hos oss. Inget avancerat men några gäster är det. Vi kommer vara 4 vuxna, 2 ungdomar samt Chloéy och James! Från början tänkte vi bjuda på fisk (min favorit) men kom på att alla gäster inte gillar fisk. Det blir något mer klassiskt – lasagne. En bra lasagne är otroligt gott och det kan man äta till vardags likaså som till nyår tänker vi. Gästerna tar med sig förrätt och efterrätt, spännande!

Imorgon ska Anton följa med Chloéy som vill se Frost 2. James ville inte se den så jag ska hänga med honom under tiden. Jag tycker alltid det är extra mysigt när jag umgås med ett av barnen, det blir alltid speciellt för vi kommer närmre varandra på ett helt annat sätt.

Hoppas ni har haft en mysig jul allihopa!
Kram 🙂

DSC01457


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna