VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Halloweenfest!

Hej på er? Hoppas allt är bra!

Jag har påbörjat min praktik på Axcell denna veckan och startat mitt projekt som jag ska genomföra. Jag är lite frustrerad på skolan för att vi är tvungna att skriva en rapport i form av en uppsats vilket känns piss eftersom vi precis lämnat in en C-uppsats. Jag menar, kan man inte bara få ha praktik och fokusera på praktiskt HR-arbete?! Det är bara att bita ihop men klaga måste jag också få göra ibland… Skönt att jag redan har ett företag jag känner mig bekväm med!

Helgen var fylld med skoj så den energin ska jag ha med mig framöver. Vi bjöd nämligen in till fest med halloween-tema, sedan gick vi ut och dansade. Då ska tilläggas att jag inte har varit ute och dansat i Växjö på nattklubb sedan jag tog studenten 2013. Enligt mig var musiken bättre och så länge musiken får mig att dansa är jag nöjd?

Det hände dock en riktigt tråkig grej en stund innan hemgång. En kille tafsade på en i gänget, INNANFÖR kläderna. Idiot! Även fast jag som tvåbarnsmamma inte är ute ofta så händer det nästan alltid att någon blir sexuellt trakasserad ute på klubben. Äckliga människor är det som inte har något vett i skallen! Vi hade en asbra kväll innan dess och vi försöker fokusera på det roliga men det är ändå väldigt frustrerande!

Jag tänkte visa er lite bilder från festen och allas fina utklädnader. Hoppas ni får en bra tisdag, kram❤

DSC01220DSC01225DSC01244 DSC01264 DSC01262 DSC01256 DSC01255 DSC01273 DSC01269 DSC01267 DSC01254 DSC01238


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna