VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Läkarbesök och kramper i magen!

Chloéy har inte mått så bra senaste veckorna. I omkring två månader har hon haft mer värk i benen, både i skolan, hemma och hos andra familjemedlemmar. Utöver det har hon även haft magont och det har blivit super tufft för lilla Chloéy. Hon har klagat på ont i magen under en längre period och vad vi vet samt vad hennes läkare har sagt så ska inte medicinen hon får påverka magen.

Inatt vaknade hon och stannade uppe med Anton några timmar innan jag fick assistera och söva henne. Samtidigt ringde Anton barnakuten som vi blivit tillsagda att göra natten innan dess av 1177. Chloéy var helt kallsvettig, vred sig och spände hela kroppen samtidigt som hon grät och gnydde. Eftersom Anton och jag har varit med om det flera nätter nu så blir vi som zombies. Vi försöker göra allt vi kan med värmekudde, små portioner yoggi, massage och annat. Hon är inte förstoppad och hon äter bra så vi har liksom ingen aning vad detta beror på men vi utesluter ingenting. Jag tror att det kan bero på hennes mediciner. De har trots allt gett henne biverkningar förut som läkarna sagt inte skulle bero på dem. Om det inte är pga det så skulle jag tro att hon har en envis bakterie. Vi hoppas inte det är något allvarligt iallafall!

Under tiden som Anton pratade med barnakuten inatt så somnade tillslut Chloéy och vi lät henne sova. Imorse fick vi ringa vårdcentralen istället och klockan 14.00 ska Anton ta med Chloéy dit och få henne undersökt. Vi kommer inte gå med på att de skickar hem henne så ont som hon har haft, inte utan vidare instruktioner eller remiss till någon specialist. Alvedon fungerar inte vilket det aldrig gör mot magont, vi ger henne även ett pulver som vi blandar ner i yoghurt som ska lugna magen men det ger heller ingen effekt.

Under gårdagens läkarbesök hos Chloéys reumatism-läkare tog de ett blodprov för att utesluta gluten men för övrigt är deras uppgift inte magont i sig (om det nu inte beror på medicinen) utan de ska göra upp en ny plan för hennes dosering och eventuellt justering till en annan sorts spruta. Som sagt har hon även haft mycket värk i benen men ingen i händerna eller fingrarna. Hon kan inte gå mer är korta sträckor innan hon ger upp och vill bli buren så detta ska utredas så snart som möjligt det också!

Vi håller tummarna och försöker hålla stämningen på topp trots
sömnbrist och många ledsna rop från Chloéy ❤

20190909_121151


Kommentarer


  1. Carina 10 september, 2019 on 19:57 Svara

    Lilla gumman hoppas de hittar orsak till hennes magont man känner sig så maktlös ☺️//carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna