VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

25 år om 2 dar!

Det har varit intensivt med planeringen inför vårt 25-årsfirande till lördag. Det är många gäster, mycket mat och massa småsaker att tänka på. Ändå har vi inte bjudit ALLA för då skulle vi varit över 100 personer och det känns lite väl på ett kalas haha. Min släkt är stor, Antons är färre så det blir automatiskt att jag inte bjuder alla från min sida. Vi har sett fram emot detta länge och det ska bli så roligt!

Jag fyller år den 27:e juli vilket är på lördag men jag känner ingen nervositet eller spänning inför min födelsedag, endast kalaset och festen. Jag vill att alla ska ha det bra och det är min största fokus. Näst efter det kommer mina tårtor jag ska göra tills dess. Det är nog min stora stress och nervositet. Sällan blir det som jag tänkt från början så jag får se om mina planer håller denna gången :) Det är superkul att dekorera men skulle jag misslyckas denna gången är det inte lika enkelt att ”göra om och göra rätt”.

Igår var vi ute på båttur, jag och Anton, hans syskon och partnern till den ena. Det var supermysigt! Jag älskar att vara på sjön. Det får mig att tänka tillbaka på alla de gånger jag varit ute och fiskat med min farmor och farfar som liten tjej. Det var en av de bästa sakerna jag visste och att hoppa rakt i vattnet mitt ute på sjön igår var en frihetskänsla även fast jag var lite rädd att någon gädda skulle bita mig i tårna haha.

Hoppas ni har haft en bra torsdag, godnatt på er <3

20190724_191725 20190724_173352 20190724_173356 20190724_192112 20190724_192047


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna