VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chloéy 4 år & Min önskan om att bli mamma❤

Igår fyllde Chloéy äntligen fyra! Som hon har längtat efter sin födelsedag och allt som den skulle innehålla. Ålder är det enda hon har pratat om i månader och hon ser redan fram emot att fylla fem år. Jag minns precis hur tankarna gick i mitt huvud när jag var liten och ville bli äldre och äldre.. Det tog inte slut försen jag blev sisådär 20 eller något haha. Alla vuxna säger att man inte ska stressa med att bli äldre men det kvittar hur mycket de tjatar och vad jag säger till Chloéy nu för hon vill så gärna bli äldre och den viljan är stark.

Chloéy firades i söndags med kalas av de närmsta som kunde komma. Igår var hon och James på teatern ”Mamma Mu” med förskolan som hon gärna ville gå på trots att de var lediga. På eftermiddagen bestämde hon att vi skulle till Leos lekland så vi var där några timmar för att sedan åka hem och äta köttfärssås och spaghetti – Chloéys favoritmat. Hon är supernöjd, vi också<3

20190721154949

20190721155001 20190721154938

Jag skulle egentligen ha fyllt 21 innan Chloéy kom eftersom hon var väntad i september 2015. Hon kom 22 juli istället, 5 dagar innan jag hann fylla 21 år. Det var precis så vi kunde komma hem till min födelsedag som blev den lugnaste jag någonsin haft. När jag var yngre hade jag bestämt att jag skulle ha barn i tidig ålder. Varför vet jag inte men det var bara en känsla. En riktig stark sådan. Jag fantiserade om hur mina barn skulle se ut, hur jag skulle vara som mamma och Anton som pappa. Jag började köpa bebis-kläder flera månader innan vi ens bestämt att vi skulle börja försöka få barn men min starka modersinstinkt började ana form redan då, fast jag tror att den finns inuti själen hela tiden. Jag var helt besatt och jag pratade ofta med Anton om hur jag ville ha det.

Dagen kom när Anton sa att han ville börja försöka och jag visste inte om han menade allvar eller inte. Jag hade ju väntat så länge och var överlycklig men ändå lite osäker om han sa så för att jag skulle bli glad. Vi började iallafall försöka och jag slutade ta mina piller. Det blev inget på första försöket vilket gjorde mig väldigt besviken för jag var extremt nervös över att jag inte kunde bli gravid för man kan aldrig veta.. Men på andra försöket gick det! Jag var helt överlycklig samtidigt som jag var i chock. Det kunde väl inte vara på riktigt? Jo, och där började hela långa resan med att bilda familj och förverkliga drömmen jag alltid drömt.

Chloéy, vårt lilla mirakel, du överraskade mamma och pappa stort när du ville ut nästan två månader tidigare än normalt. Jag kommer alltid minnas första gången jag mötte din blick, det var ett fantastiskt ögonblick när jag fick se dina stora fina ögon titta på mig och jag visste att allt var helt rätt, du var fullt frisk och är lika perfekt idag som när vi fick se dig första gången. Livet är helt underbart med rätt inställning till det och jag hoppas du kommer få känna samma lycka för dina framtida barn som vi gör för dig och din bror idag. Love, mamma

20190719153147


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna