VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lördagsutflykt och fredagsäventyr

Godmorgon <3

Här hemma har vi precis vaknat, inklusive James och Chloéy. Anton som är morgontrött ligger och drar sig i sängen och barnen kollar youtube på tv:n. Jag känner mig utvilad och taggad på Chloéys kalas som börjar klockan 15.00. Tyvärr regnar det så vi kan inte sitta utomhus men vi är inte så många som ska fira henne idag så det kommer gå bra att vara inomhus. Vi ska alltså fira henne idag men hon fyller 4 år imorgon. Chloéy har pratat om sin 4-års dag i månader och nu snart är den här. Jag minns själv hur mycket jag såg fram emot mina födelsedagar som barn för allt var ju super spännande. Därför är det så roligt att se Chloéys extaltering över allt som har med förberedelser att göra, önskningar och förväntningar.

Igår åkte vi och min lillebror William till Kalmar och tittade på en dinosaurie-utställning som finns där. Europas största sa dem. Jag vet inte om det är sant för så stort var det inte och SÅ många dinosaurie-skelett och avbildningar fanns där inte. Överpris tycker Anton och jag men några saker var roliga och häftiga. James uppskattade inte den sista delen i byggnaden som bestod av ”levande” dinosaurier där vi gick mitt bland dem i mörkret. Jag tycker att det var mysigt men fick i panik ta James och trösta honom för han var verkligen livrädd. Då vill jag tillägga att han är en dinosaurie-fantast men en alledeles för ung sådan för sådana där tillställningar. Hemma leker han ofta med sin samling men det är en annan sak att se hur stora de är i verkligheten, helt klart.

20190720112720 20190720113008 20190720112450

Under fredagen som jag och barnen var lediga på körde vi ner till stan på förmiddagen för att Chloéy skulle ta blodprover. Det gick bra som det nästan alltid gör och som alltid fick både James och Chloéy välja en liten sak efter besöket. Därefter tog vi oss en liten bit bort för att köpa glass så vi åt glass i stora lass. Min mommo kom förbi en stund som var på en cykeltur och vi passade på att leka på lekplatsen bredvid.

Efter detta tog vi oss ut till en bondgård som ligger i närheten. Där fanns det kossor, hästar, höns, gäss, katter och några andra fågeldjur jag inte kan namnet på. Det var en väldigt stor gård men vi tog oss runt ganska fort och jag blev besviken när vi kom till en utav hagarna där hovarna på en av hästarna var alldeles platta, ej filade eller klippta.. Vatten hade de inte heller i deras badkar och denna dagen var det väldigt varmt. En annan häst hade definitivt behövt flugskydd om ögonen för den hade flugor på hela huvudet stackarn. SÅ synd på en sådan fin gård att de inte tar hand om alla djur ordentligt .

20190719145030 20190719145703 20190719145430 20190719150621

Sedan tog vi oss vidare till en slottsruin i närheten av gården som barnen tvunget ville gå in i. Den ligger jättefint vid vattnet men det är inte så mycket att se därinne för det mesta som har funnits är förstört sedan länge.

20190719152411

Några timmar framöver kommer jag spendera på att förbereda Chloéys kalas. Jag har två tårtor att dekorera, muffins att spritsa och snittar att baka. Utöver det ska vi dekorera hemmet med ballonger och cerpentiner. Ha en fin söndag alla, kram!


Kommentarer


  1. Carina 21 juli, 2019 on 20:35 Svara

    Grattis Chloey klart de är spännande att fylla är i den åldern .Ha ett fint kalas på er allihop😊🎂//carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna