VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PMS-zombie

Blir ni också trötta och sega innan ni får mens? För mig varierar det från månad till månad och de senaste dagarna har jag känt mig deppig, hängig och extremt trött (även fast jag sover bra). Vissa PMS-perioder får jag extremt dåligt tålamod och humöret vill jag knappt berätta om men det kan vara totalt annorlunda från gång till gång. Ibland har jag mens i en vecka, ibland endast 3 dagar.. Jag vet därför aldrig vad jag kan förvänta mig.

Däremot är jag fortfarande lika nöjd över mitt beslut att INTE ANVÄNDA PREVENTIVMEDEL för det gjorde mig till en annan människa. Anton stod bakom mig och gör det fortfarande för även han märker stor skillnad. Det fungerade sådär för mig innan mina barn kom till världen och när jag skulle börja igen så blev det kaos i min kropp och själ. Varför lida igenom något som jag inte måste ha? Jag menar, kondom har funnits länge och det fungerar toppen. För mig är det en vana att använda det och i början känns det kanske inte så roligt men det är värt de extra sekunderna att trä på den än att jag ska må piss varje dag!

I förrgår hade jag en riktigt dålig dag. Med det menar jag att jag inte fick något vettigt gjort. Jag stör mig extremt mycket på mina ineffektiva dagar, särskilt när jag inte bestämt med mig själv att ”idag ska jag ta det lugnt och bara göra detta”. I måndags behövde jag göra flera saker men jag kom till jobbet och gjorde endast det jag var tvungen att göra och som jag gör varje måndag: städa ett trapphus med tillhörande innegård, tvättstuga och allrum.

Utöver de arbetsuppgifterna är jag mest utomhus och arbetar och därför ”måste” jag inte åka på specifika uppdrag. Jag tar mitt jobb som det kommer och gör det som jag har lust att göra vilket känns som en lyx eftersom många inte alls har det så. Efter jag hade jobbat åkte jag hem för att plugga men tror ni jag skrev något på inlämningen? Nej. Jag fick inte ner ett enda ord och allt kändes meningslöst för jag kom inte på vad jag ville skriva. Då tog jag en tupplur (jag älskar tupplurer, korta som långa). När jag vaknar upp vet jag knappt vilken dag det är så jag utgår från att det är fredag, på en MÅNDAG!!! Ah ni kan ju förstå hur resten av dagen blev då…

Idag är det inget bra väder för att jobba utomhus så jag har suttit hemma och äntligen börjat med min inlämning i hopp om att himlen ska spricka upp så att solen får skina igenom men icke. Jag kan därför inte rymma bort till jobbet från mitt plugg. Sommarkursen jag pluggar är inget avancerat men den blir vad man gör den till och jag är ärlig när jag säger att jag endast lägger ner den tiden jag absolut behöver. Jag är mer intresserad av att jobba och tjäna pengar så att vi åtminstone kan hitta på några saker i sommar. Inlämningen jag skriver på nu ska vara inne 4:e augusti så det är verkligen ingen stress men det är världens bästa känsla att lämna in i förtid så att jag får tid för annat.

Idag känner jag mig som en trevligare PMS-zombie men det behöver inte betyda att jag faktiskt är det haha!

20190713_152920


Kommentarer


  1. Carina 20 juli, 2019 on 20:23 Svara

    Så fin du är på fotot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna