VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Febrig James och samtal med Chloéys läkare

Idag hade varken Anton eller jag några föreläsningar så vi pluggade hemma. Ibland är det skönt men idag var det lite jobbigt att sitta tysta mitt emot varandra i soffan och fokusera på sitt eget. Tur vi inte pluggar hemma varje dag haha! Mommo skulle ha kommit i eftermiddags men hon ringde mig vid lunch och var sjuk. En timme efter det ringde James förskolelärare och berättade att han hade feber… Jag kände på mig att något inte stod rätt till i morse men jag tog det åt sidan för att han inte hade feber just då. Han var däremot väldigt tjurig och lite trött så det var ingen förvåning från mitt håll. Anton hämtade hem James och jag handlade några få saker till mommo som bad mig snällt men efter det hämtade jag även hem Chloéy som inte haft några sjuksymtom alls. Vi har varit förkylda allihopa men ingen har behövt ligga hemma flera dagar i sträck förutom  eventuellt James som blev sämre idag då. Hoppas det går över i helgen<3

Chloéys läkare ringde förut också och nu går det snabbt fram!!! Nästa vecka ska Chloéy ta blodprover som hon gör en gång i månaden, veckan därefter bokade vi in en tid för att träffa läkaren och innan vi ska träffa honom så ska hon även på röntgen för att röntga lungorna. De ska säkerställa att Chloéy inte har tuberkulos som kan blossa upp i samband med medicinen hon kommer få och det läkaren pratade om var biologiskt läkemedel som vi fick höra om i Lund. Starten av den nya behandlingen ska börja om två veckor ungefär och jag är väldigt nöjd över att Chloéy prioriteras och att det går fort för vården att ordna hennes behandling. Jag är även väldigt tacksam över vårdsystemet lika mycket som jag kan säga att jag är missnöjd men för att uppskatta det så tänker jag på vad det skulle ha kostat oss med all medicin och alla besök på olika avdelningar och det jag har kommit fram till är att vi inte skulle haft råd med hennes behandling. Tack Sverige för att vår välfärd är såhär hjälpsam!

Ikväll är jag hemma själv med barnen för jag skickade iväg Anton att plugga varsomhelst förutom hemma. Han fick inte mycket gjort innan och jag vet själv att ett miljöbyte kan göra susen så nu är han hos sina föräldrar. Vi ska ta det lugnt och kolla film och mysa, med det önskar vi er en mysig fredag KRAM!

20180928_172949 20180928_173018


Kommentarer


 1. Victoria Estelle 1 oktober, 2018 on 10:11 Svara

  Stor kryakram <3<3<3

 2. carina 28 september, 2018 on 20:30 Svara

  Såå söta de är ?Skönt att utredningen på er lilla flicka har tagit sådan fart skönt för både er/ å choley inte lätt att ha värk så liten?

  • MammaOchPappablogg 28 september, 2018 on 20:38 Svara

   Ja det är SÅ skönt! Hoppas det kommer fungera denna gången?

   • carina 29 september, 2018 on 20:21 Svara

    De hoppas vi verkligen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna