VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Spa utbytt till spelkväll

Lördag morgon vaknade jag på topphumör och såg fram emot min smidda plan för vårt 10 årsfirande som Anton fortfarande inte hade en aning om. Barnen lämnades hos mamma halv tolv på förmiddagen och sedan sa jag bara till Anton att han skulle skynda på och sätta sig i bilen. Dels för att jag stod på handikappsparkeringen en kort stund och för att vi var tvungna att köra mot destinationen för att checka in. Halvvägs mot Varberg som vi skulle till så rycker bilen till i hög hastighet och varnar för växellådefel. Det var så dålig tajming och vi sökte upp problemet på internet där det såklart stod att man inte ska fortsätta köra. Det enda jag kunde tänka på var att min överraskning var förstörd och jag höll tummarna för att det gick att avboka det dyra spadygnet. Vi skulle alltså till Varberg för en övernattning på ett spahotell som är ett av de bästa i Sverige. 4-rätters väntade på kvällen, mousserande vin, choklad och fruktfat skulle stå färdigt på rummet när vi skulle ha anlänt och morgonen därefter skulle vi fått äta oss mätta av deras stora frukostbuffé??☕. Allt detta fick vi fantisera om under resten av helgen och jag kunde inte sluta deppa över det. Så himla TYPISKT!

10 år, tröstfirande (7)

Så istället för att vara på spa så åkte vi hem, ställde bilen på parkeringen och tog bussen till stan för ingen av oss ville vara hemma. Väl i stan var det inte jättekul heller men det var tidsfördriv och under tiden bestämde vi oss för att ha en spelkväll. Simon, Matilda och Edin kom över på kvällen och det var supermysigt. Utan deras närvaro hade nog hela dagen varit förstörd?

10 år, tröstfirande (10)10 år, tröstfirande (11)

Imorse hade vi sovmorgon vilket är det bästa med att barnen sover borta och jag fick till och med frukost på sängen av Anton. Nu ska vi valvaka resten av kvällen och läsa lite i våra studieböcker?. Jag håller just på med en bok om EU som är mycket intressantare än jag förväntade mig så jag har lärt mig en hel del av lite mer än havla boken men jag ska försöka läsa resten snabbt. Sammanlagt har jag 7 böcker i handelsrätten varav 1 lagbok men resterande måste jag läsa igenom nu så snabbt det går vara aktiv på seminarier osv. Boken om EU är min tredje och skolan började förra måndagen så jag känner mig i fas än så länge?Hoppas ni har haft en bra helg och att ni röstade på vad som helst förutom SD?

KRAM!

10 år, tröstfirande (1)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna