VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Början på slutet

Imorgon startar vårt nya liv! Anton är så taggad inför skolan och jag är så glad och lycklig över att den värsta tiden är över! Längre fram kommer han förmodligen jobba extra men då väljer han sina tillfällen vilket känns så mycket bättre. Jag håller på att läsa en av mina 7 böcker inför min kurs som känns intressant. Det är mycket att lära men jag ska nog hålla ut nu när inriktningen startar. Jag känner mig inte lika extalterad som Anton men jag ser fram emot att fortsätta plugga.

Det bästa av allt är att inte behöva hämta barnen från skolan själv varje dag, att inte behöva laga middagen själv varje dag, att inte behöva lägga barnen i kamp och strid ensam varje kväll och att vi kommer umgås som en HEL familj framöver. Jag känner mig som en fri människa när allt inte hänger på mig och jag inte behöver ordna barnvakt för minsta lilla möte i skolan eller sena lektioner på universitetet. Jag kommer alltid avundas ensamstående föräldrar som gör allt själva för att få pusselbitarna på plats för av min erfarenhet det senaste året så är det inte alls lätt och då har jag tagit hand om barnen under veckodagarna men helgerna har det varit mer uppdelat. Styrkekram till er?

Helgen har varit fylld med mys, fest och födelsedagsfirande. Under fredagskvällen hade vi för första gången en myskväll allihopa. Barnen valde film och vi plockade fram snacks. De somnade inte ens till filmen som var slut lite innan kl.22 men det gjorde jag haha. Den kvällen var den mysigaste vi har haft som familj under dessa åren och jag hade precis samma känsla i kroppen som när jag var liten och min familj satt framför en film tillsammans varje fredag, underbart❤

20180826_113401

I lördags var vi på avskedsfest för Nisse som åker till Frankrike på onsdag. Vi firade även honom i efterskott med lite presenter. Hans tema på festen var ”Star Wars” och vi körde All in. Jag kollade noggrant upp tänkbara karaktärer och valde Padmé Amidala (en drottning som spelas av Natalie Portman). Jag tittar mycket på film men Star Wars har aldrig intresserat mig men jag har sett någon film för längesedan när pappa tittade så lite minns jag men det räckte inte för att svara rätt på Nisses quiz haha. Jag är dock nöjd över att ha vunnit pris för bästa utklädnad, de ni! Jag var även grym på beerpong som jag spelade för andra gången i mitt liv…. Det var en toppenkväll?

(Jag hade ett silvervapen som inte syns här men som fullgjorde outfiten)

201808252106522018082521060220180825192340

Idag har vi firat svärfar/Antons pappa/barnens farfar/ i förskott. Han fyller år imorgon men vi blev inbjudna idag vilket vi tackade ja till. Vi fick både tårta och god middag och Krille fick många fina presenter. Den han gillade bäst var nog golfbagen som han önskade sig efter att Lotta, Matilda och Simon redan hade bestämt sig för det komiskt nog. Barnen sover och jag börjar bli trött nu också. Hoppas ni hade en bra helg och att er start på veckan blir toppen, KRAM!?

2018082615353920180826153451


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna