VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Weekend med James och Antons antagningsbesked

God morgon läsare?

James och jag ligger och tittar på ”Bamse i tjuvstaden” hemma hos min pappa, Fia och Wille. De har köpt hus rätt så nyligen i Stockholm där det är mycket som ska renoveras och som har renoverats men det kommer verkligen bli jättefint och det som är gjort är super snyggt och stilrent!

James och jag åkte tåget igår på morgonen så Anton och Chloéy vinkade av oss. Vi vinkade en bra stund innan tåget faktiskt började rulla så Chloéy blev förtvivlad när hon insåg att vi skulle åka men James tyckte det var så spännande att få åka tåg! Han var jätte duktig och väldigt lugn under resan på tre timmar. Towas sambo Crille hämtade oss på Stockholms södra station och sedan umgicks vi med dem lite. Idag ska jag och mina syskon samt pappa äta middag här hemma och det har vi inte gjort tillsammans allihopa på väldigt länge så det ser jag fram emot. Jag har även fått lyxen att få följa med Fia under dagen på fotbehandling, lunch och shopping och det är jag väldigt taggad på! James ska vara med pappa (morfar) och Wille under tiden❤

Jag MÅSTE berätta om Antons antagningsbesked mitt i allt! I torsdags kunde man gå in och se beskedet och när Anton ropade på mig att komma fattade jag först inte vad det var. Han lät så förvånad och det blev jag också för han har en stor chans att komma in på ”Civilekonom”. Nationalekonomi är hans andrahandsval och det kom han in på men han är på reservplats 20-någonting på Civilekonom vilket är ASBRA! Vi väntade oss inte det någon av oss men det är så roligt att han kanske kommer in på det han velat från början, jag är väldigt glad för hans skull!?

Hoppas ni får en fortsatt bra dag, kram! 

(Bilder från i torsdags när vi hängde hemma hos Antons föräldrar)

20180712_185433

20180712_185625

20180712_185529


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna