VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bakboxen Junior

Hej alla!
Ikväll har vi redigerat in i det sista för att göra färdigt den tredje videon som vi har i samarbete med Bakboxen Junior! Det var den bökigaste faktiskt för det var flera olika moment att göra under samma bakning. Nu finns den på Youtube så gå gärna in och titta, följ länken–> BAKBOXENJUNIOR
Utan att skryta så tycker vi allihopa att Bakboxen har varit så roliga att ha o göra med.  För det första är det spännande att få hem en låda fylld med saker man inte vet vad den innehåller och för det andra så har det passat barnen perfekt och för det tredje så är det typ en av de bästa idéerna någon kommit på och det gäller nog alla slags boxar man kan beställa nu för tiden. Det är som att få en present en gång i månaden och det är just det man behöver ibland!

Antons första semestervecka är snart slut och den har gått ganska så fort nu när jag tänker efter. Vi har hittat på något varje dag och det har varit sena kvällar som igår när mamma stannade och kollade fotboll efter att vi hade varit i Linnéparken och lyssnat på en artist jag aldrig kommer ihåg namnet på. Mamma gick hem efter 12 på natten och vi hade det jättemysigt! Ikväll har vi hängt hos Antons familj och det var också väldigt mysigt. James och jag ska åka tåget till Stockholm imorgon vid halv nio på morgonen så vi passade på att umgås lite extra. Vi ska sova hos pappa både fredag och lördag men på söndag sover vi förmodligen hemma hos Casper. James är jätte taggad på att åka tåg och jag tror att han kommer vara enkel att ha med för när James får vara ifred utan sin syster Chloéy så hamnar han i ett helt annat ”mood” och blir världens mysigaste kille och världens lugnaste. Jag hoppas jag inte säger för mycket nu men ofta är det så och jag hoppas att vi får en superbra vistelse bara han och jag!

Jag hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni får en toppenbra helg men har ni tid över så får ni inte glömma att besöka vår Youtube-kanal ”mammaochpappavlogg”. Vi har nyligen börjat med ett nytt tema ”reumatism” som Chloéy till 99% har och vi la nyligen upp en video när jag ger henne sprutan för första gången… Har ni något att flika in med eller bra tips och idéer så vill vi JÄTTEGÄRNA ta del av dem och ni kan skriva lite var ni vill (på Instagram–>julsaaaan eller här på bloggen eller till våra mejl-adresser–> [email protected] / [email protected])

KRAM

20180711_130658 20180711_130714 20180711_152004 20180711_155406 20180711_155300

OBS! Vi glömde näsorna på gubbarna haha!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna