VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första sprutan!

SÅ… Igår tog Chloéy sin första Metotrexatspruta och det gick jättebra som hon själv sa efteråt. Inga tårar eller skrik utan bara ett nyfiket och förvånat uttryck när det var över på några sekunder. Samtidigt som jag var beredd att trösta så fokuserade jag på allt som sköterskan sa som jag ska komma ihåg när jag ska ge Chloéy sprutan nästa onsdag. Vi kommer befinna oss på sjukhuset då också för att göra det helt själva gången efter det. Jag tycker att det verkar enkelt och det ska det vara med de där ”pennorna”. Bedövningsplåstret fungerade som det skulle för jag tror inte att Chloéy kände så mycket vilket var målet.

Efter sticket fick jag mer information och en stor gul låda som vi ska förvara de använda sprutorna hemma i. Det tillkommer nya saker hela tiden just nu men snart hoppas vi att det lugnar ner sig. Anton kommer vara med nästa vecka när sprutan ska tas och därefter får även han ge den. Efter Chloéy var färdig så fick hon gå till ”lekterapin” som det så snällt heter. Där hade de massor av roliga saker, allt ifrån slott och borgar till sjukhusredskap och ett stort pyssel samt ritbord. Det är rena rama drömrummet för alla barn kan jag säga!

Om ni inte visste om det så kan jag berätta att vi kommer spela in videos framöver under olika tillfällen där Chloéys reumatism är inblandat. Vi lägger ut klippen på vår youtube-kanal ”mammaochpappavlogg” och just nu finns det två stycken ute: ”Chloéys reumatism” & ”Första sprutan” så gå gärna in och titta och ge oss feedback. För övrigt så är vardagen som vanligt och båda barnen är friska. Effekten av Chloéys medicin kommer inte försen 6-8 veckor från och med nu så vi kan bara vänta och se om detta hjälper henne.

Tack alla ni som följer och läser bloggen, stor kram<3

IMG_20180705_003718_831


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna