VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På bättre humör

Jag är tillbaka på bloggen och på lite bättre humör. Det är ju midsommar men jag är inte så taggad för det, mer för att Anton är ledig och för att vi ska ha kalas för James på söndag. Han fyllde 2 år i onsdags och den dagen hade jag och barnen det väldigt bra. Vi lämnade Anton på jobbet lite innan 10 och kl.13 hade Chloéy en tid hos barnläkaren där hon fick vaccin mot vattenkoppor inför hennes kommande behandling mot lederna. Behandlingen kommer ske i form av sprutor med små mängder cellgifter (som inte har några farliga biverkningar i längden) som vi ska lära oss att ge Chloéy hemma en gång i veckan på obestämd tid. Vi har en bra inställning och jag känner mig inte rädd eller något så det kommer gå bra, det är jag säker på. Det känns skönt att vi fick igång den här processen efter många telefonsamtal och smärtor hos Chloéy. Efter läkarbesöket åkte jag och barnen till Leos Lekland och där blev det som det blev kan jag väl säga haha. Jag tappade bort barnen flera gånger men hittade dem återigen men de var mest glada och hade väldigt roligt. Senare på kvällen tog Antons föräldrar initiativet att komma hem till oss för att äta pizza och det var mysigt så sammanfattningsvis fick James en bra dag och han var så glad när vi sjöng för honom på morgonen och det värmer i hjärtat<3

20180620_072843 IMG_20180620_192442_447 20180620_072317 20180620_072910

Sedan jag skrev sist om att jag var utmattad så har det blivit lite bättre och jag försöker ta det lugnare med allting för att inte stressa upp för småsaker. Vi tar en dag i taget och jag vill fokusera på att barnen och jag ska ha något att se fram emot varje dag. Just nu är flera familjemedlemmar från Stockholm här under helgen, bland annat kusinen Nicolás som är en favoritkompis. Att ha närmsta familjen på besök gör så himla mycket och jag är så glad över att ha dem i livet allihopa.

Förra veckan hade Chloéys avdelning på förskolan sommaravslutning precis som James hade veckan innan dess. De skiljde sig lite åt för Chloéys avdelning Rymden inte kommer finnas kvar och pedagogerna hade ordnat en liten rutschkana med björkar och ballonger runtomkring som de åkte ut på. Allt påminde mig om min student från Teknikum som är den enda gymnasieskolan i Växjö som åker ut på just det sättet, väldigt speciellt men roligt.
Vi har redan fått gå på möte på nya avdelningen Astronauten och träffat både föräldrar och pedagoger och det känns bra nu när vi fått höra mer om hur de jobbar med barnen.
20180614_174951

Idag ska vi äta midsommarmat hos min farmor och farfar och det är nog första gången vi hänger där på midsommarafton faktiskt 🙂 Ärligt talat så visste vi inte vilka vi skulle ”fira” med detta året och det känns så deprimerande att inte ha någon/några som alla andra verkar ha. De flesta är uppbokade nästan ett år innan för att de firar med samma människor samma år och eftersom vi gärna varierar oss så blir det svårt men idag kommer vi träffa både farmor och farfar och familjen som är med från Stockholm. Jag hoppas ni får ett bra midsommarfirande, kram<3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna