VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vuxentid

Inatt har barnen sovit hos deras farmor och farfar vilket betyder att Anton och jag har haft egentid. Vi lämnade barnen omkring 14.00 igår och åkte ner till stan till att börja med. Vi hittade inte mycket som vi hade på vår shoppinglista men det var mysigt.

Påväg hem blev jag jätte hungrig och vi försökte planera in hur vi skulle göra resten av kvällen men jag med min beslutsångest kunde inte ta några beslut så Anton bestämde att vi skulle ta en korv på Maxi innan vi gick in för att handla gotte med mera. Hemma lämnade vi av sakerna och cyklade till äventyrsgolfen och roade oss. Anton vann. Det var skitsvårt. Next up var pizza så vi cyklade bort och beställde med en lång väntetid. Anton tyckte jag kunde cykla hem i förväg och förbereda dukning osv så det gjorde jag (när det regnade den enda gången den dagen). Väl när pizzan var på bordet var jag så in i bombens trött så jag åt två bitar och sedan gick till sängen för att vila (detta var runt kl.20.00). Jag kände mig så tråkig men jag var SÅ trött och Anton kände också av det så han vilade jämte mig. Typiskt när barnen inte är hemma och jag har 100 ideer i huvudet på vad vi kan göra men så orkar jag bara göra en av sakerna. Känns som att kroppen slappnar av extra mycket när barnen inte är i närheten och passar på att sova/vila för att spara in på energi.

Kvällen blev lång ooch jag höll mig hyfsat pigg till över kl.01 på natten. Vi kollade på Eurovision och betygsatte varje bidrag med skala 1-5 som Anton antecknade. Ingen av våra favoriter vann. Om jag hade fått välja så hade jag valt bort Eurovision igår när vi kunde gjort så mycket annat men jag gjorde det för Antons skull som så gärna ville titta. Jag tycker det känns mer och mer som att vi är ett gammalt par som glömmer bort vad vi kan göra när vi umgås just för att vi umgås på tu man hand för sällan. Det är väl helt naturligt och jag förstår alla föräldrar som blir lost när barnen flyttar ut och det blir tomt hemma.Snacka om att behöva lära känna varandra på nytt om man inte tar hand om relationen under tiden.

Om några få månader firar Anton och jag 10 år tillsammans och då måste vi planera in något alldeles särskilt❤

(Jag var såhär trött när vi väntade på pizzan)

20180512_184358 20180512_184500


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna