VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bakboxen Junior

(I SAMARBETE MED BAKBOXEN)

Heej!
För några dagar sedan fick vi hem Bakboxen Junior som vi gjorde en video med igår! Barnen och jag bakade rulltårta för första gången tillsammans. Jag har aldrig bakat det förut, endast ätit men receptet bestod av förvånansvärt  få ingredienser så jag skulle vilja säga att det var enkelt men det var det inte för jag var ganska förvirrad i de olika momenten haha! Det blev en rulltårta tillslut och det enda vi gjorde fel var att rulla ihop tårtan för löst men konsistensen och smaken var toppen. Videon ligger redan ute på vår Youtube-kanal-mammaochpappavlogg så gå gärna in och titta. En miss av mig var att vi filmade alldeles för nära när vi skulle rulla ihop kakan men det får vi göra bättre en annan gång, vi är ju inte proffs med kameror här hemma…

20180501090813 20180501090913

Idag har jag spenderat mycket tid på att peppa mig själv inför tentan imorgon. Jag är otroligt förvirrad och osäker samtidigt som jag har känt att jag inte kan plugga in mycket mer. Jag kände mig som jag tidigare har sagt säker innan första tentan i arbetsrätt och när jag fick veta VAD jag hade gjort fel och som gjorde att jag fick 2,5 poäng ifrån godkänt så kände jag bara GÖR OM GÖR RÄTT. Problemet verkade inte vara vad jag hade studerat in utan hur jag hade missuppfattat vissa lagar så när jag fick veta så ändrade jag mitt tänk helt och nu vill jag bara svara på de nya frågorna imorgon utefter mina förutsättningar och missar från förra tentan.

Sommarkurserna jag har sökt verkar vara otroligt populära då jag har kommit som reserv på alla 5 jag sökte! Jag tror chansen är liten att jag kommer in men jag hoppas att många har sökt sommarkurser ”bara för att” och sedan hoppar av så att jag kan få plugga. Det lutar i vilket fall som helst mot att jag är föräldraledig istället och det hoppas jag blir bra. Jag kanske behöver vara det och inte tänka eller fokusera på något annat än nuet och tillvaron med barnen och vår familj.

Ni får ha en fortsatt bra dag och glöm inte kolla vår Youtube-kanal
KRAMIS


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna