VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alkohol är inte min grej

Nu börjar jag må bättre och pusselbitarna sätter sig på sina rätta platser. Ibland tar det ett tag innan ett beslut känns bra trots att man har varit fast besluten redan från början och så har jag känt. Plugget löser sig på ett eller annat sätt och det avgörande för mig nu är att klara tentan i arbetsrätt så att jag kan få fortsatt studiemedel för att studera kurser under sommaren. Idag kommer jag gå på en genomgång av tentamen där lärarinnan förklarar och skriver ner de rätta svaren och därefter vet jag hur jag ska fokusera mitt studieupplägg. I övrigt vet jag inte vad jag ska göra med min tid men barnen kommer få vara mindre på förskolan och jag behöver hitta en annan sysselsättning innan sommarkurserna (eventuellt) börjar.

Det är så skönt att vädret har vänt för det ger mig så mycket mer energi att solen lyser när jag vaknar upp eller att den åtminstone syns några timmar om dagen. Jag och barnen har varit ute och lekt varje dag och det är synd att Anton inte kan vara med oss för att han kommer hem tidigast 19.20 på kvällarna. Vi längtar allihopa tills det blir en ändring på det<3

20180418_152911

20180418_151550

I helgen är vi inbjudna till en inflyttningsfest som vi ser SÅ mycket fram emot! Jag dricker sällan alkohol som ni flesta vet men på lördag kommer jag dricka. Barnen har barnvakt till sent på natten och vi ska äntligen få roa oss på ett lite omognare sätt. Vet ni vad jag gillar att dricka? Shots! Det tillsammans med cider för öl och vin är inte alls min grej. Alkohol över lag är inte min grej men några få gånger per år så gör jag det till min grej. Jag har bett Anton att inte dricka sig för onykter så att han kan ta hand om barnen nästa dag. Jag är så ovan med alkohol i kroppen och kan reagera på alla möjliga sätt dagen efter men jag dricker alltid mycket vatten och ser till att ta vätskeersättning morgon och kväll. Det känns bara så tråkigt för barnen om båda är bakis och eftersom Anton dricker lite oftare så är det ”min tur” den här gången haha!

Hoppas ni får en bra torsdag, kram kram!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna