VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

5 timmars tenta

Igår eftermiddag och kväll satt jag och skrev en förbannat lång tenta! Den tog aldrig slut och den sista timmen var ren ångest och stress över vetskapen om att jag inte skulle hinna färdigställa mina svar. Jag hann varken kontrollera dem, lägga till mer som jag hade tänkt eller skriva färdigt en del av dem. Jag är så trött och jag är för första gången ganska säker på en omtenta men jag har ändå inte samma ångest över att jag kommer behöva göra en omtenta för jag känner mig så självsäker på den kunskapen jag har studerat in och det tråkiga var att jag inte kunde visa allt jag ville. Antingen var jag (bland många andra) för långsam eller så var frågorna för omfattande och tentan i det stora hela väldigt stor men jag orkar inte reflektera mer för jag är inställd på omtenta och är nu anmäld till den.

Det som stör mig mest är att jag har varit inställd på att välja arbetsrätt som inriktning också men nu börjar jag tveka på grund av tentan. Är det arbetsrätt jag vill studera? JA, men i mina tankar så tänker jag att vid ett misslyckande så kanske det inte är min grej samtidigt som en annan tanke säger men HALLÅ det är okej att misslyckas och är du intresserad så ska du välja den inriktningen iallafall.

Idag började sista kursen på mitt första studieår – företagsekonomi! Jag är sjukt otaggad och denna veckan har jag bestämt mig för att inte plugga, bara närvara och eventuellt läsa lite i kursboken men jag behöver samla energi nu för det känns som att jag har pluggat oavbrutet i flera veckor även fast jag inte har det. Jag hoppas att det vänder för jag vill inte göra två omtentor under samma kurs!

Efter min föreläsning idag så åkte jag till stan för att kolla priser på klippning och färgning, jag besökte 4 olika ställen och för att slinga mitt hår samt klippa det måste jag betala 1700:- i genomsnitt. Alltså jag är så paff! Hur fan kan det kosta så mycket rent ut sagt? Jag gör aldrig sådant och jag har ingen lust alls att klippa mig någonsin igen och jag klipper mig ändå sällan (1 gång om året) men jag färgar aldrig håret i princip. Ne jag känner för att spara de pengarna till något roligare så jag får gå med långt hår lite till och klaga bäst jag vill över att det är i vägen.
Jag lyckades köpa med mig fingervantar till barnen för det var snäppet billigare haha men något till mig själv blev det inte. Jag provade ändå 6 olika bh-ar utan framgång för de sitter hemskt dåligt på mina bröst så jag får mer lust att designa en egen haha. Shoppingmodet är inte på topp och då är det bäst att jag handlar när jag har lust igen, om en månad typ…

Hoppas ni inte är lika bittra som mig och att allt är toppen, kram!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna