VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tuff vecka

Denna veckan var varit givande på många sätt men väldigt tuff. Tuff för att jag har haft ett tungt lass med barnen och allt som hör till. Ni vet att vissa veckor kan vara hemska och så jobbiga att man inte vet vart man ska ta vägen, just så har jag känt flera gånger och tillslut bröt jag ihop och fick ur mig allting men jag har haft annat att tänka på utöver min egen lilla familj och för min del hjälper det att få ett meltdown för att sedan ställa mig upp igen på stadigare ben.

Min vecka har även varit givande för jag har fått unna mig tre riktigt bra kompisträffar, två enskilda och en tjejmiddag. De har gett mig kraft att orka med allt det jobbiga som far runt i mitt huvud nästan dagligen som jag inte kan styra över.

Anton har fått offra sig en hel del för att jag har legat på bristningsgränsen flera gånger och det är jag tacksam över men jag har även sett på honom att det har varit tufft med barnen. Det är alltså inte bara jag som känner som jag gör och en bekräftelse på det är skönt men ikväll fick Anton sig en paus så han har åkt hem till sina föräldrar. James vägrar sova så han sitter jämte mig i soffan men jag ska snart försöka locka honom till sin säng och efter det ska jag plugga lite till.

Vädret har varit underbart så vi har varit ute två gånger med barnen, hoppas ni har hunnit njuta lika mycket av solen, kram kram! 

20180318_170356 20180318_170244 20180318_170325 20180318_165825


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna