VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Födelsedagsfirande för Anton!

Igår söndag firade vi Anton som fyllde 24 år 15 februari vilket betyder att både han och jag fyller JÄMT nästa år!!! Jag undrar hur vi ska fira varandra för att göra det extra bra? Igår hade vi ett enkelt kalas här hemma och bjöd på bullens varmkorv samt tårta och senare på eftermiddagen så bowlade jag , Anton, vår kompis Nils samt Antons lillebror Simon. Gissa vem som vann? Jag och det gjorde jag med hästlängder haha. Jag har aldrig spelat så bra som igår och jag slog därför både mitt och Antons rekord på en runda med 182 poäng 😀

Anton är väldigt svår att fira enligt min åsikt för han ser aldrig glad ut när han får presenter haha, särskilt inte från mig men jag erkänner att jag bara blir sämre på den biten ju längre vi är tillsammans. Jag gav honom inget materiellt utan jag har bokat in tid för tatuering nästa lördag då han längtat efter att skriva in ”James” på sin andra arm för att han har tatuerat in ”Chloéy” på den ena. Han fick även bowlingen som en liten överraskning från mig och upplevelser är nog de roligaste presenterna. Från barnen fick han varsin canvastavla med deras handavtryck som vi gjorde på alla hjärtans dag i guldfärg som blev jättefina och eftersom Anton gillar golf så fick han en golfbag och golfbollar inför årets säsong  av andra gäster och till sist fick han ett sällskapsspel som vi aldrig har spelat förut så det ska bli roligt att testa! Anton säger att han är nöjd så jag får väl lita på det men annars blir det bättre lycka nästa år.

Jag testade att baka en ny sorts tårta (jag brukar försöka variera mig och prova nya bakverk) och den blev helt okej i smaken men jag skulle vilja ha en annan konsistens. Emellan tårtbottnarna var det smörkräm (margarin, mjölkchoklad och florsocker) samt ett lager hallon och även tårtan i sin helhet var täckt med smörkräm och toppad med mörkare choklad som fick rinna ner lite fint längs med kanterna. Ovanför den mörka chokladen ser ni jordgubbar för dekorationens skull men för min smak var den finare än den smakade så jag får fortsätta leta recept på tårtor som passar mig i smaken för när jag inte är 100% nöjd ger jag mig inte och jag tror inte jag vill spara detta receptet heller!

Jag hoppas och önskar att ni har haft en bra helg allihopa och att ni sluppit undan sjukdomar
men om ni är sjuka så får ni krya på er, kram kram <3 

 20180218170157 20180218170654 2018021817032020180218152944 20180218160406 20180218174518


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna