VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Godkänd tenta och avklarad röntgen!

Nu är det bara för oss att vänta på ett samtal ifrån barnläkaren angående Chloéys prover som togs förra veckan och röntgen som hon var på idag. Det gick hur bra som helst men det var nog för att hon blev så blyg när sköterskorna började prata för hon vågade inte röra en fena när hon låg på britsen för att ta bilder på knät haha! Fort och smärtfritt vart det iallafall och det är alltid en fördel.

Jo igår fick jag äntligen se min poäng på tentan och den är GODKÄND så nu går jag vidare som vanligt med arbetsrätten och det ska bli skönt att inte tänka samhällsekonomi och statsvetenskap längre! Jag lärde mig dock en hel del om Sveriges ekonomi och det är inte fel att ha någonstans i bakhuvudet :) Som väntat så var det allt färre poäng på andra delen av tentan som innefattade statsvetenskap och som jag skrev här på bloggen efter att jag hade skrivit tentan så var frågorna tagna från en annan värld och jag hoppas att läraren ser att han fick många elever att missuppfatta hans frågor samt att frågorna var extremt irrelevanta för det vi hade fått sagt att öva in. Nåja nu ska jag gå vidare och jag ser mer fram emot tentan i arbetsrätt för detta är SÅ kul!

Ikväll har jag lagt ut ännu en bakvideo på YouTube där jag och barnen bakar muffins fyllda med vaniljkräm MUMS…. Det är både en utmaning och en rolig aktivitet att baka tillsammans med barnen för emellanåt kör de ner hela handen i skålen och får sig en utskällning när de inte kan vänta på att slicka resterna senare istället. Chloéy säger att hon vill baka varje dag nu vilket jag inte alls orkar för det är ett litet projekt och jag gör det ofta ensam så ni kan tänka er hur barnen ser ut när vi är färdiga och sedan hur köket ser ut! Det hör till men jag måste jaga James som vägrar tvätta sig ren och Chloéy som sa att vi skulle baka dissar mig och går därifrån när hon inte får som hon vill. Ja mitt tålamod ska vi inte tala om men jag kan gott säga att jag verkligen försöker göra mitt bästa och de ”värsta” stunderna är bortklippta för er tittares skull. Ett av mina nyårsmål var att blir en bättre mamma med bland annat mer tålamod och ett mer pedagogiskt tänk och jag tycker nog att jag har förbättrat mig men jag har mer att öva på som mina miniutbrott när jag har haft en jobbig dag, när jag är hungrig och trött eller när barnen skriker ikapp på mig.

(Om ni vill se videon klickar ni HÄR)

Imorgon har jag en lång dag i skolan så jag ska försöka varva ner och somna om en stund, ha det bäst, kram! 

received_940759242744686


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna