VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Röntgen av Chloéys ben

Hej på er! Hoppas ni har fått en bra start på den här veckan, det har vi för Chloéy har gått på förskolan idag och James har blivit ännu friskare :) Jag hade en heldag på universitetet och sista timmen fick jag huvudvärk för att det var en hel del genomgångar av sådant som jag inte hört talas om förut. På torsdag kommer vi gå från 9-17 vilket är en av de längsta dagarna på länge och jag vet inte hur jag ska göra med barnen ännu men det finns flera valmöjligheter som till exempel att jag går någon timme tidigare eller att barnen får stanna på skolan till 17.15. Anton kunde inte byta pass på jobbet heller och det är väl det sämsta med hans arbetstider – att han inte kan hämta barnen men vi har anpassat oss så bra vi kan.

Idag fick vi hem ett brev från sjukhuset om att Chloéy har fått tid för röntgen på onsdag redan så då ska jag ta henne dit för tiden passade mig bra kl.10.15. Hon ska få sitt vänstra ben röntgat eftersom hon har varit stel och gått haltande efter hon har sovit. Jag måste säga att jag inte har märkt av några böjda och stela fingrar eller något haltande på några dagar men det kommer och går och rätt som det är så har hon ont och haltar fram till vardagsrumssoffan på morgonen. Nu ska läkaren bara ringa också så att vi får veta resultaten på blodproverna och kan gå vidare därefter.

Barnen somnade redan vid sju idag så jag har haft fotvård för mig själv och kollat ett avsnitt ”Lucifer” medans Anton har gjort annat på sitt håll. Vi har dock börjat med en ny aktivitet och det är att spela schack! Igår kväll  spelade vi senast och jag hade totalt övertag halva spelet men helt plötsligt hade jag bara kungen kvar så det slutade med att jag gav upp för det är helt omöjligt att vinna då…

Ni har väl inte glömt att titta på videon där jag bakar citronkakor med Chloéy? Vi håller redan på med en till video som har med bakning att göra som kommer ut senare i veckan så det gäller att hänga med. Gå gärna in och kika på vårt Youtube konto mammaochpappavlogg

KRAM

20180126_141353


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna