VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ögoninflammation x2

James har varit sjuk i 1,5 vecka med ögoninflammation och förkylning… Vi är ganska trötta på att vabba för vi har aldrig vabbat så många dagar i rad förut men den här gången har vi turats om. I fredags bokade jag en tid på vårdcentralen och fick en kräm utskriven till James ögon. Det hjälpte redan första dygnet och frågan är om han är tillräckligt frisk i övrigt men vi får se under dagen. Chloéy har också varit sjuk sedan i torsdags med ögoninflammation och ont i kroppen osv. Idag är hon väldigt pigg men vi  måste även där avgöra om hon är tillräckligt frisk för att gå till förskolan.  Anton har även han varit sjuk och borta från jobbet men han är på bättringsvägen så jag håller alla tummar för att jag själv inte åker på något nu i efterhand och så brukar tyvärr bli fallet…

Jag har varit väldigt stressad över mina studier för varje dag jag har varit tvungen att vara hemma med barnen i veckan så har min produktivitet minskat med 90% minst. Jag har fått plugga borta och sena kvällar vilket har fungerar helt okej men i längden orkar jag inte ha det så för jag har inte fått någon ”fritid” eller paus. Jag har studerat lite varje dag, så mycket eller lite jag har kunnat och därför känns det inte som jag har varit ledig. Jag hoppas vår familj blir helt frisk nästa vecka så att jag kan fokusera bättre på skolan!

Även fast barnen har legat i soffan och hängt för det mesta så har vi varit utomhus en liten stund varje dag och Chloéy och jag har bakat två gånger denna veckan. Första gången bakade vi cookies toppade med vit choklad och andra gången spelade vi in en video där vi bakade citronkakor. Ett väldigt enkelt recept som är roligt att baka för småbarn 🙂 Om ni vill se videon kan ni klicka HÄR så kommer ni till vårt Youtube konto – i den finns även receptet på kakorna!

20180125181818

Idag är det en söndag vilket betyder en röd dag men jag ska ändå sätta mig och plugga på ett fik under eftermiddagen under tiden som barnen och Anton hänger hos hans föräldrar. Resultatet på tentan har ännu inte kommit men i början av nästa vecka får jag förmodligen det och jag är fortfarande nervös men jag har ingen tid att tänka på det haha.

Jag hoppas er helg har varit bra och att ni har undkommit sjukdomarna som går, annars får ni krya på er

KRAM

 20180122105941


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna