VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnen i samma rum

I söndags möblerade vi om här hemma och James säng åkte in i Chloéys rum som nu är BARNENS RUM. De somnade lugnt och stilla den natten utan att gå upp en enda gång och då var vi stolta Anton och jag. Nätterna efter det har gått bra men Chloéy har inte velat gå och lägga sig i sin säng. Hon vill somna i vår säng nu för tiden och det har hon fått. I förr går kväll skrek hon på mig för att hon ville ha öppen dörr för att hon skulle läsa bok men det gick inte för James springer ut om dörren inte är stängd och han ville bara sova den kvällen. Jag mig inte och det gör lite ont i hjärtat när hon gråter så mycket när hon ska sova men jag var bestämd om att hon inte fick ha dörren öppen och boken hon ville läsa tog jag ifrån henne. Igår kväll gjorde vi som så att Chloéy fick sitta uppe i soffan och läsa bok och sedan ville hon somna i vår säng som sagt men sen la vi henne i hennes egen säng.

Det har känts väldigt tomt i vårt sovrum nu, särskilt första natten. Det var en underlig känsla att inte behöva gå på tå och tissla och tassla för att det sov ett barn bredvid oss. Vi har ju haft ett av barnen inne hos oss i 2,5 år men nu är det bara Anton och jag vilket samtidigt är skönt för jag kunde lägga mig i sängen och läsa i min bok igår kväll och det är något jag har saknat. Jag somnar mycket lättare så jämfört med när jag ligger och tittar på telefonen, det gör nog alla!

Idag åkte jag till skolan tidigare för att göra några uppgifter i en av studieböckerna men jag insåg att jag skulle behöva ännu en bok att fördriva tiden med haha. Jag har läst arbetsrätt denna veckan och kursen pågår ända till 20 mars och hittills är den intressant med många böcker att läsa och mycket att lära in. Vi får se om jag väljer denna inriktning när kursen väl är slut :)

Hoppas ni får en bra torsdag, kram!

20171214113525


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna