VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAB och bakdag<3

Ja det blev en till VAB-dag med Chloéy idag! James fick gå till förskolan för jag varken orkar eller kan ha båda hemma när jag måste studera samtidigt. 48 timmar har gått och barnen är lika friska som innan Chloéy kräktes, skönt att det stannade där men nu ska vi bara hålla oss friska fram till jul 🙂

Chloéy har väldigt mycket energi och hennes mun går i ett om dagarna. Hon frågade mig om vi kunde baka muffins imorse och självklart kunde vi det så vi bakade kladdkaksmuffins och de blev riktigt bra, kladdiga i mitten och sega i kanterna. Vi piffade med grädde och strössel som Chloéy själv valde och blå är en färg hon tjatar om hela tiden så blått blev det.

20171215122056

Förutom muffinsen har jag gjort trillingnötter till julafton som är en av 4 eller 5 sorters julgodis (har inte bestämt hur många sorter jag ska göra ännu) jag har ansvar för men det är bara roligt. Det svåra är alltid att veta hur många man behöver av varje men jag får ta hänsyn till att de flesta ätit sig riktigt mätta av godsakerna på julbordet också haha! Anton och jag ska även göra köttbullar och krustader fyllda med champinjon samt räkstuvning. Det kommer bli SÅ gott och jag längtar lite till julafton nu och min julkänsla har börjat infinna sig efter att snön kom så den får gärna stanna. Barnen får åka pulka till och från förskolan också vilket är mysigt när de inte tjafsar om platserna förstås. I eftermiddag kommer min mommo på besök som vi inte har träffat på lääänge på grund av sjukdomar hit och dit både från hennes och vårt håll och jag har bestämt att vi ska baka pepparkakor tillsammans med barnen, Anton ska på julbord med jobbet så det är skönt att få lite sällskap ikväll också.

Hoppas ni får en fin helg med massa bus och mys, kram<3

20171215140335


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna