VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Otursdag deluxe!

Jag har inte tagit mig tid alls för att blogga sedan vi kom hem från Stockholm för jag har inte varit på humör… Tågresan hem i måndags förmiddag gick helt okej men från att vi kom till Alvesta gick det bara nedför. Det tog 1 timme att komma hem till Östra Lugnet i Växjö från Alvesta station med 2 bussar och det  tar 15 minuter med bil! När vi hoppade av den sista bussen kom jag på att jag inte tog med mina hemnycklar och det sa jag till Anton innan jag och Chloéy åkte till Stockholm men hans minne är 0.00000000 så det var ju meningslöst. Som jag anade hade han inte lämnat dörren öppen eller någon nyckel utanför så han fick ett argt samtal från mig även fast jag egentligen ville säga hur mycket jag saknade honom och ville krama om honom. Chloéy och jag ringde på hos grannen som är mammaledig och fick oss en lekstund där med dottern som är lika gammal som Chloéy och som har en lillasyster som är ett halvår gammal. Det var ju positivt om jag ska nämna något under måndagen.

Antons föräldrar har en extranyckel hem till oss så efter 45 minuter kom hans mamma förbi och lämnade nyckeln så att vi äntligen kunde komma in. James skulle bli hämtad 14.30 och klockan var 15.30 vid det här laget men jag hade informerat förskolan om att vi var utelåsta. Väl inne i lägenheten tog jag en kisspaus men först trillade mobilen i toaletten och det är första gången det händer mig! Jag är ganska lugn och tar bort telefonskalet från mobilen för att låta mobilen torka, under tiden tjatar Chloéy på mig som står i hallen och klär på sin vinteroverall. Nu kommer nästa otursmoment – när jag skulle ta handsprit och desinfektera telefonen lite lätt samt mitt bankkort, körkort och mecenatkort som låg fint i mobilskalet innan de föll ner i toaletten… Vi har desinfektionen i en pumpflaska och när jag skulle pumpa ut lite på en bit papper så sprutade det två raka strålar mot mig, en kom rakt i mitt vänstra öga och den andra i min mun som jag lägligt höll öppen. Då var mitt tålamod slut och jag tänkte att jag nog blir blind efter detta för mitt öga sved så in i helvete så jag slängde mig mot handfatet för att ge mitt öga en dusch vilket funkade sådär men jag fick in lite vatten i ögat och sminket åkte av med detsamma. Jag kände mig lagom redo att hämta James men klockan var 15.45 så vi var tvungna att gå till förskolan och hämta honom så det gjorde vi. Jag tror det fanns en mening med att vårt besök till BVC blev inställt i måndags för det hade vi ALDRIG hunnit med…

Det var vår måndag det och tisdagen denna veckan var inte rolig den heller för då jobbade jag och jag har bara massa dåligt att säga om den dagen också…. Idag fick jag gå tidigare från min lektion för att hämta hem Chloéy som kräktes i skolan och James fick också följa med såklart. Sedan vi kom hem har hon varit pigg som en lärka och det finns inga tecken på magsjuka men barnen ska vara hemma imorgon och förmodligen gå till förskolan på fredag. Jag har precis börjat en ny kurs och känner inte för att missa något men alla föreläsningarna finns att se inspelade så jag får försöka ordna en lucka för det imorgon!

Hoppas ni har haft mer tur än mig de senaste dagarna, kramis!

20171212_081909 20171212_08191220171212_081913


Kommentarer


  1. Emily 14 december, 2017 on 22:18 Svara

    Man kan kräkas bara en gång av magsjuka. Har hänt i vår familj flera gånger och har även hört andra. Så tänk 48 timmar och håll henne hemma imorgon.

    • MammaOchPappablogg 15 december, 2017 on 12:46 Svara

      Hon förblev hemma idag som du sa, tycker det är en märklig magsjuka?
      Sonen har fått gå till förskolan idag, han går i ett annat hus och han har inte kräkts något men bägge var hemma igår ju och nu har det gått 48 timmar och inga fler symtom 🙂

      • Emily 15 december, 2017 on 21:50 Svara

        Ja, det finns många märkliga varianter av magsjuka. Bra att du höll henne hemma. Alltid bäst att ta det säkra före det osäkra och riskera att smitta andra barn på förskolan. Hoppas hur som helst det var något annat och att ni får en fin helg! Trillingnötterna och muffins en såg superfina ut!!

        • MammaOchPappablogg 18 december, 2017 on 13:57 Svara

          Ja man vill inte ha på samvetet att smitta ner en hel avdelning…
          Tack så mycket, de blev väldigt bra 😀

          KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna