VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sena till Stockholm…

Vi kom fram tillslut (till Stockholm) i fredags. Chloéy och jag steg upp tidigt fredags morgon för att åka buss till tåget och åka tåg till tåget men innan vi ens fick syn på tåget som skulle ta oss till Stockholm fick vi vänta i 2 timmar. Chloéy skötte sig väldigt bra för att vara en 2,5 åring med mycket spring i benen och efter mycket om och men kom vi fram och möttes av Towa och Nicolas❤

Vår helg har bestått av mys, prat och nöjen som det brukar göra när vi befinner oss här och jag känner alltid en lättnad över att vara med familjen för när alla är samlade känns det som att alla personliga problem för samtliga står på paus och vi mår automatiskt bättre. En konstig men skön känsla.

Idag är det exakt två veckor till julafton? Jag har faktiskt börjat längta lite men jag har ännu inte funnit årets julkänsla. Jag hoppas den kommer snart, kanske ihop med mina julgodisbak jag vill göra innan jul och pysslet med julklapparna är ganska mysigt när inslagningspapperet vill samarbeta haha. Och tejpen ska vi inte tala om, den får flera utskällningar varje gång jag tar fram den?

Nåväl, vi har några klappar till att handla och jag ska försöka titta lite idag på stan om jag får tid. Vi ska åka och fika hos Alicia idag och se hennes nya lägenhet och det ser jag mycket fram emot. Ni får ha en mysig advent alla andra, kram❤

20171209_112729 20171209_112738 20171209_120235 20171209_115144


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna