VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”På depphumör”

Efter att vi ställde om klockan från sommar till vintertid så har jag känt mig extra trött och det är jag säkert inte ensam om men jag tycker inte att jag brukar känna mig SÅHÄR trött under hösten. Jag är helt dränerad… Det kan till stor del bero på barnen som kräver extremt mycket av mig som mamma just nu. Jag blir tokig minst en gång om dagen och ofta vet jag faktiskt inte vad jag ska göra för det är så lätt att hamna i rutiner hela tiden men det hjälper inte att använda samma metoder gång på gång med barn. Det fungerar inte att stänga in Chloéy på rummet varje gång hon puttar James och det fungerar verkligen inte att göra samma sak med James som blir helt förstörd när jag stänger in honom i hans ((och vårt) sovrum. Han får stanna i någon minut jämfört med Chloéy som får stanna i 5 minuter i värsta fall. Än så länge är båda väldigt små så jag vill inte använda den metoden mer än när de är riktigt taskiga mot varandra.

Idag måste jag säga att det gick bättre med barnen efter att jag hämtade dem men innan jag gjorde det låg jag i sängen och deppade. På riktigt så bara låg jag där och ville inte stiga upp på väldigt länge. Jag orkade ingenting och jag tycker inte om när jag inte har energi till någonting, jag har ju så mycket ansvar och Anton kan inte hjälpa mig försen han kommer hem efter 19.00 på kvällarna. Jag hämtade förstås barnen tillslut och jag försökte att inte brusa upp när de började skrika som de gör varje dag när jag är tillsammans med dem. Istället försökte jag hålla en lugn ton och vara så pedagogisk jag bara kunde men det är skitsvårt när man inte har något tålamod egentligen. De var jättetrötta och ikväll fick de vara uppe lite längre så att de fick träffa pappa Anton innan läggdags <3

Något som jag vet gör mig lite deppig är upplägget i skolan just nu. Jag tycker verkligen om mitt program men kursen vi har nu är kaos. Ena veckan är det jätte lugnt och nästa ska det göras två inlämningar samt en redovisning? Kan de inte planera bättre än så? De ändrar i det jäkla schemat också och det gillar jag inte men det kanske är för att jag älskar ordning och reda och när jag väl fått information om något och det blir någon ändring så förstörs alla mina planer haha. Men men, det är bara att anpassa mig. Just nu väntar jag på att få hem min studiebok till kursen så att jag faktiskt kan börja med en inlämningsuppgift. Litteratur är dyrt och jag har köpt allt begagnat hittills men på grund av oseriös säljare så blev det inte så nu… Nästa kurs farar jag lite över för den handlar om statsvetenskap och nationalekonomi och det är tydligen en kurs som vi behöver gå för att få mer kött på benen inför det som komma skall vilket låter klokt men det är ämnen som jag inte tycker är särskilt intressanta, dessutom så kommer vi ha en salstenta på den kursen och det betyder råplugg!

Nä hörni, nu ska jag ta ett skönt fotbad och mysa i soffan innan läggdags, passa på att kolla in mina cookies jag bakade idag, svingoda 😉 KRAM!

20171113212033


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna