VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Baka med Chloéy

Nu hörni, nu snart har jag (vi) 400 prenumeranter på Youtube-kanalen mammaochpappavlogg och de flesta har börjat följa oss under de tre senaste veckorna bara vilket är jätteroligt ? -Fortsätt med det så ska jag fortsätta lägga ut videos haha! För någon dag sedan filmade jag mig och Chloéy när vi bakar för bakning är något vi tycker är jätteroligt hon och jag så jag var bara tvungen. Babblarna-figurerna fick vara med lite också.

BAKAMEDCHLOÉYOCHBABBLARNA

Förutom videon så har det inte hänt mycket men i helgen har vi en del planer. Imorgon ska jag äntligen få lite kompistid med en tjej som också är ung mamma som heter Elin. Hon kommer hit på kvällen och jag har förberett genom att handla snacks och vin för en gångs skull. Någon gång borde jag få tycke för det haha. Jag ser jättemycket fram emot det och jag hoppas att barnen somnar gott i sina sängar i god tid?

Jag är bara tvungen att visa er bilderna jag tog på James imorse. Just denna minen gör han mot mig men igår berättade en av pedagogerna att han gjorde likadant mot henne tvärs över middagsbordet haha. Det är hans sätt att flörta och charma för tillfället och ett bra sätt att få kontakt med honom. Hoppas ni får en bra kväll, kram?

20171109081430 20171109081350 20171109081354


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna