VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Full rulle…

Lagom innan vi skulle gå till förskolan igår puttade Chloéy ner James från en av badrumspallarna så att han slog upp hakan och fick ett stort jack. Jag försökte plåstra om honom själv men det var en lång kamp som slutade med att plåstrena gick upp…

I eftermiddags åkte jag Chloéy och James till deras vårdcentral för att såret behövde rengöras osv. Jag fick hålla fast James ännu en gång och nu har han ett bättre plåster som inte trillar bort på grund av att han dreglar extremt mycket… Chloéy fick sitta på sitt rum som straff och efter det skämdes hon efter att vi visat James sår och blodet som kom därifrån.

Imorgon kväll kommer min yngsta lillebror på besök över helgen vilket vi ser jättemycket fram emot! Chloéy tjatar om det så fort hon kommer på att han ska komma snart… Det är ju inte lätt att förklara exakt ”när” för en 2 åring. Hon vet iallafall att det ska vara på en torsdag. Idag hörde jag henne för första gången säga ”herregud” åt James som gjorde något knäppt jag inte kommer ihåg följt av en kommentar som hade med saken i fråga att göra. Hon lät så vuxen när hon kommenterade på det sättet och det är så roligt att lyssna på henne ibland, så roligt att jag skrattar.

Ikväll har jag varit helt slut men efter barnen gick och lade sig började jag baka två olika kakor. Sega chokladsnittar samt chokladkakor. Snittarna blev jättegoda och chokladkakorna helt okej. Nu väntar jag på att Anton ska komma hem som sitter i stan och kollar fotboll med en kompis och hans lillebror.

Imorgon är det full rulle igen så nu ska jag fortsätta vila framför TV:n. Kram och godnatt❤

20171101_200901

För någon vecka sedan bakade jag bullar så jag måste dela med mig av de fina verken också?…

20171020132742 20171020132800


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna