Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 3 år och James 2 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Just nu är det mycket fokus på Chloéys sjukdom reumatism som vi nyligen börjat behandla och skriva om vilket känns extra viktigt då vi inte har hittat så mycket information om den sjukdomen eller erfarenheter av just små barn med allt från medicinering till symtom. Vi försöker alltid se lösningar och så småningom kommer Chloéy vara på topp igen. Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com YOUTUBE: mammaochpappavlogg

Annons

Toalocket uppe eller nere?!?

En ständig diskussion av många kontinuerliga diskussioner som sker hemma handlar om vårt toalettlock. Anton och jag har delade åsikter för vi gör tvärtemot varandra – jag stänger locket och Anton låter det vara uppe medans vi spolar. Båda två har olika problem. När han spolar med locket uppe kommer det vattenstänk på toasitsen så när jag sätter mig för att göra mina behov får jag alltid den känslan många får när de går på offentliga toaletter. Enda skillnader är att det är vattenstänk och inte kiss på sitsen. Det problemet har vi verkligen inte hemma och det är ju positivt. Antons dilemma är något annat för eftersom jag spolar med toalettlocket nere kommer det vattenstänk på locket så han får toavatten på ryggen när han sitter ner för att han lutar sig mot locket då. Det finns inga rätt och fel här och jag hittar ingen bra lösning men det är mest ett störesmoment som vi är ganska vana att tjata om men ibland reagerar någon utav oss lite extra och försöker övertala den andra om att göra på samma sätt – det rätta sättet som enligt mig är att spola med toalettlocket nere!

Hur gör ni hemma haha?

2 reaktioner på ”Toalocket uppe eller nere?!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons