VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”Inte leka med toalettborsten”

Det bästa med alla veckodagar är att hämta hem barnen och eftersom Anton numera jobbar till 19.00 får jag hämta barnen varje dag. Jag har inget emot det för det är väldigt roligt och tillfredsställande. Jag blir lika glad varje gång de kommer springandes gråtande eller med ett stort leende på läpparna. Man vet aldrig vilket humör de är på haha men de är alltid glada över att se mig men de reagerar olika. När jag lämnar barnen på morgonen är jag inte lika lycklig för det kan vara motigt och tjatigt och jobbigt. Häromdagen tyckte jag att det skulle bli jätte skönt att lämna både Chloéy och James för att de var så krävande hemma med sjukt mycket gnäll som resulterar i en sjukt tjatig mamma. ”Nej Chloéy du får inte göra så!”, ”Nej James klättra inte där..”, ”Man får inte puttas Chloéy, kom och säg förlåt till lillebror”, ”Mamma orkar inte bära dig nu James för jag ska hjälpa Chloéy att borsta hennes tänder”, ”Nej, usch, fy, blä VAD GÖR DU?!?! Inte leka med toalettborsten!” och så håller vi på…

Jag älskar dem verkligen men det är skönt med lite avstånd, särskilt efter att jag började studera på heltid och har fått väldigt mycket tid för mig själv och väldigt flexibla studieveckor som gör att jag kan hämta barnen tidigare när jag känner för det och inte för att jag är tvungen. Chloéys ena förskolelärare säger att Chloéy trivs mycket bättre sedan hon började gå längre dagar och det känns väldigt bra att höra. Enligt pedagogerna och lärarna så är Chloéy väldigt glad och pratglad nu och hon säger inte nej till allt som erbjuds längre. James hänger på alla andra än så länge men testar gränserna då och då. Han har tydligen försökt klättra på icke klättervänliga saker på förskolan också, precis det han gör hemma varje dag och så fort någon säger till blir han skitförbannad – som att världen gått under.

Jag har självstudier torsdag och fredag innan tentan på lördag och det känns bra just nu för jag har koll på läget och på de 13456777764 frågorna som vi ska kunna. Mitt mål inför tentan är att komma dit och ha alla förutsättningar för att göra mitt allra bästa och det kan jag påverka i två dagar till.

Hoppas allt är bra med er, kram och godnatt

20170905_155803 20170905_155800 20170905_155428


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna