VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Muffinsbak!

Idag hade jag svårt för att plugga hemma för jag kunde bara tänka på allt annat men jag fick en hel del gjort iallafall. Emellanåt dammsög jag och bakade chokladmuffins som fick en riktig god konsistens. Jag gillar att testa nya recept men jag ändrar alltid lite i dem, ibland för att jag vill men ibland för att jag inte har de exakta ingredienserna hemma. Det är alltid en chansning att experimentera men idag blev det lyckat för se så fina de blev ?

20170928_151701 20170928_152414

Min mormor har varit på besök så hon fick äran att smaka muffinsen och hon tyckte att de var goda. Hon säger att allt är gott som jag bakar men ibland kanske det är för att vara snäll haha! Jag litar inte på vad andra säger försen jag själv har smakat så när jag tycker att det är gott så har jag lyckats!

Mommo fick även följa med o hämta barnen idag. Jag tänkte att det kan vara kul för henne att se hur barnens förskola se ut och det kan vara bra att veta vart de går ifall hon skulle behöva hämta dem någon dag ? Barnen blev glada av att se både mig och mommo och jag är alltid lika glad över att hämta hem dem. Det är nästan lite pirrigt när jag går in på gården och ska träffa dem för det är så roligt att se dem leka med andra barn och hur de faktiskt beter sig utan min närvaro.

Ikväll blir det repetition av mina frågor inför tentan och Anton kommer förhöra mig lite kort varje dag nu vilket känns skönt. Imorgon är det återigen dags för en föreläsning och på kvällen kommer Antons familj hit på fredagsmys ?

Ha en fortsatt fin kväll, kram❤

20170928_150006


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna