Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det jag – mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 2 år och James 1 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

Inga tårar vid förskolelämningen

Vi är officiellt tillbaka i verkligheten jag och Chloéy! Anton lämnade barnen på förskolan och första gången på länge fick han en kram och ett ”hejdå” från Chloéy utan en enda tår. Det känns alltid bättre att veta att barnen inte varit ledsna vid lämningarna. Enligt lärarna hade hon varit glad hela dagen och haft aptit vilket inte heller är självklart varje gång. För James har det gått jättebra i princip sedan inskolningen, han har inte samma verklighetsuppfattning och förstår inte riktigt vad hämtning och lämning innebär och det syns extra väl när vi kommer och hämtar honom och han blir jätte ledsen för att han tror att vi ska gå därifrån utan honom. Jag tycker det är lika roligt varje gång vi hämtar dem, nästan så att det pirrar i kroppen.

Efter förskolan idag åkte vi till den stora lekparken i stan för att göra av med överskottsenergi så nu sitter vi hemma och tar det lugnt. Barnen äter frukt i soffan och myser till ”Monsters Ink”. Jag kommer behöva studera lite till under kvällen men jag är redan igenom halva boken (som är fylld med över 400 sidor) och det är fyra veckor kvar till tentan så jag kommer hinna med alla instuderingsfrågor tills dess. Vi har skapat en liten studiegrupp inom klassen som kommer att träffas 1-2 gånger i veckan för att gå igenom frågorna tillsammans förutsatt att allihopa har gjort de dem kan hemma i lugn och ro också. Det känns väldigt skönt att ha några att återkoppla med och diskutera eventuella svårigheter.

Jag kommer inte vara med utförlig i mitt inlägg idag så jag önskar er en bra tisdag, kram :)

Här ser ni bilder från gårdagen i Stockholm som vi spenderade med min lillasyster Towa och hennes son Nicolás!

20170911_133436 20170911_133449 20170911_144908 20170911_144922

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons