Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det jag – mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 2,5 år och James 1,5 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

Ibland undrar jag om jag har någon hjärna…

Jag har gått från att vara förväntansfull och nervös inför att åka till Stockholm nu i helgen till att bli förbannad och ledsen! Kort sagt så hade jag lyckats boka från fel ort så när vi skulle åka från Alvesta i eftermiddags så stämde tiden inte överens med den jag hade på biljetterna. Direkt fattade Anton att något var fel och bad mig titta på biljetterna och oturligt nog stämde inte orterna. Jag hade bokat tvärtom så tåget gick från Stockholm 15.14 i eftermiddags och på måndag gick det från Alvesta-Stockholm. Helt fel och hur i hela friden lyckades jag boka så fel? Jag vet att jag alltid velar fram och tillbaka när jag bokar tåg via SJ som det nästan alltid blir så jag jämför priser hit och dit, stänger upp och ner internetsida efter internetsida för att sedan göra en slutlig bokning som brukar bli rätt men som blev fel…

Anton blev sur i bilen påväg hem till Växjö igen, han tycker allting är onödigt när man gör något oavsiktligt. Det var inte meningen alls men allting löste sig faktiskt. Min lillasyster Towa ger aldrig upp (jag brukar inte heller det men idag pallade jag inte med mig själv) så hon övertalade oss att ringa SJ och få biljetterna ombokade men vi fick dem faktiskt återbetalda och sedan bokade hon nya åt oss. Om det inte vore för henne så skulle vi suttit på tåget imorgon vid lunch och då hade vi förlorat många timmar med min familj. Ikväll kommer vi fram 21.30 och det får bara bli så. Nu är jag inte arg längre och jag har inte dåligt samvete heller för det fick jag tillräckligt innan när jag fick säga till Chloéy att vi faktiskt inte skulle åka tåg till ”mormor” som skulle möta oss. Jag hade förberett Chloéy ett dygn inför den här tågresan som blev felbokad så det är inte konstigt att jag fick dåligt samvete. Nu är det löst som sagt och vi ska göra det bästa av den här helgen också.

Kram och trevlig fredag på er<3

20170908_191437

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons