Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det jag – mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 2 år och James 1 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

Vi firar 9 år tillsammans!

Hej!

Den här veckan har gått fort och jag har äntligen kommit in i mina studier och det känns bara bättre och bättre ju mer jag gräver mig ner i boken ”Hur organisationer fungerar”. Samtidigt går barnen i förskola och Anton söker jobb till den mån han kan. Det är inte en storstad vi lever i så det finns inte oändligt många som har plats just nu. Imorgon tar jag och Chloéy tåget till Stockholm för att kolla till min familj, vi ska såklart umgås och mysa mest 😉

20170905_155428

Idag firar Anton och jag 9 år tillsammans och det har vi gjort genom att äta 3-rätters på Pizza Hut vilket var hur gott som helst och det gick jättebra för barnvakterna hemma -Antons syskon samt en kompis. Det är skönt att vi har lite variation med barnvakter och nu när det gick så bra så kommer vi fråga dem lite oftare haha! Jag har inte varit rädd för att lämna barnen till dem utan det har bara inte blivit så. Antons föräldrar brukar få frågan först men den här gången tänkte jag att NU ska vi fråga Simon, Matilda och Aissa först och det ångrar jag verkligen inte :)

20170907_193102 20170907_201141

Jag kommer inte skriva en lång kärleksförklaring detta året för Anton vet hur oändligt mycket jag älskar honom. Vi satsar båda två att få in kärlek i vardagen istället som igår när jag fick en bukett rosor<3

Innan tåget går 15.14 imorgon så har jag en föreläsning i skolan så nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och jag önskar er en toppen bra helg med allt var ni ska göra eller inte göra. Kram kram!

(Bilden nedanför är inte från ikväll utan från bröllopsdagen vi var med och firade för ett par helger sedan)

20170826_140943

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons