Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det jag – mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 2,5 år och James 1,5 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

Första lämningen på förskolan!

Hallå allihopa, äntligen helg för er kanske men för mig är det min sista jobbhelg innan studierna börjar!!! Chloéy är lämnad på förskolan idag utan några problem alls. Igår lämnade jag henne i en halvtimme och hon blev helt förstörd men just när hon var där fanns inga andra barn, bara förskolelärarna. Vi kunde inte lämna henne tidigare än 12 nämligen för jag jobbade på förmiddagen men idag gick det jättebra. Anton är fortfarande kvar med James på hans avdelning ”himlavalvet” och vi hoppas att James kan sova lite middag.

Jag har dammsugit, vikt tvätt, gjort pastasallad samt en ananas och mangodryck och plockat runt i hela hemmet. Det känns jätte konstigt att vara hemma själv utan barnen när jag själv inte jobbar ännu… Jag måste erkänna att det är skönt men samtidigt är jag smått nervös över att barnen just nu startar ett helt nytt kapitel i sina liv. De har blivit barn och bebistiden är verkligen över. Båda två har jättebra pedagoger, jag gillar dem starkt och jag litar definitivt på att de tar hand om barnen så jag är inte orolig, jag undrar mest vad barnen tänker och känner. Nästa vecka ska jag få följa med till James avdelning för att han ska vänja sig vid att jag lämnar honom också men jag tror Chloéy kommer klara sig själv så bra som det gick idag vid lämningen men sedan vet jag att vissa dagar kan vara svåra för barnen trots att de har varit på sina skolor under en lång period men så är det ju, vissa dagar vill inte jag gå till jobbet så samma sak känner de om sina förskoledagar ibland.

Nu till något annat! Jag har lagt ut en ny youtubefilm med små klipp från dygnet i Göteborg, där kan ni bland annat se oss åka några karuseller och äta middag på Hard Rock Cafe. Klicka på länken nedanför så kommer ni dit. Ha en toppenbra fredag annars, kram!

mammaochpappablogg

(bilden här är tagen för några månader sedan)

IMG_8577

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons