Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det jag – mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 2,5 år och James 1,5 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

Jag glömde bort Chloéy…

Föräldralivet kan göra mig tokig men trots det lyckas jag le och se positivt i många situationer. Häromdagen har jag ett gott exempel att berätta om när jag gjorde biff, sås och potatismos själv med barnen klängandes och hängandes medans Anton rensade avloppet på toaletten som nästan var igensatt med mitt hår sa han (jag håller fortfarande inte med om att det var mitt😅). Biffar gör vi inte ofta hemma, särskilt inte egengjord brunsås för att tiden inte finns men väl vid matbordet matvägrar båda barnen. Jag och Anton såg verkligen fram emot våra måltider men vid första skeden inne i både Chloéys och James mun spottar de ut mina hemmagjorda biffar, mitt hemmagjorda potatismos samt min hemmagjorda brunsås och allt jag kunde göra var att skratta. Exakt på pricken så ser föräldralivet ut och det är så satans komiskt i sådana situationer (Anton tyckte dessvärre inte likadant, han tjurade och surade för att barnen inte äter vettig mat). Men vad ska man göra, de gillade inte maten och för mig är det helt okej, de testade iallafall. Det slutade med att Chloéy åt smör och James suttade på ett knäckebröd.

Någon kväll innan detta skedde gjorde jag ett hemskt misstag och glömde bort Chloéy på sitt rum med Ipaden. Hon får ha den någon kväll då och då men jag är väldigt hård om när och hur länge men just denna kvällen glömde jag bort den samt henne. Helt plötsligt for tanken upp i huvudet att jag hade sagt till Chloéy att jag skulle hämta Ipaden snart och då tittade jag på klockan som var mycket mer än vad hon ens orkar hålla sig vaken. Jag halvsprang in i hennes sovrum, hittade Ipaden liggandes på hennes ansikte (den var fortfarande på) och Chloéy vaknade till och tittade på mig med sina stora ögon. Jag sa godnatt, bäddade om henne och gick därifrån med extremt dåligt samvete över att jag glömde bort henne för det är första gången det händer. Jag känner mig fortfarande ganska dum och jag gör säkerligen inte om samma sak igen…

Vår förvirring slutar inte där. Toalettpappret har varit slut sedan i måndags så vi har använt hushållspapper och tanken var att Anton skulle handla toalettpapper under sin storhandling i tisdags men han virrade bort sig och köpte hem ännu mer hushållspapper hahahah! Bara det finns papper så håller jag mig nöjd.

Kram och trevlig torsdag!😊

(Här gick vi till förskolan i regnet igår)

20170816_074931 20170816_074928 20170816_074920

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons