VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hoppas inte grannarna hörde…

Jag tror inte att någon på hela Östra Lugnet (området där vi bor) har sådan ordning i sitt förråd som vi och vet ni varför? Vi är nere i vårt förråd minst en gång i veckan. Oftast för att hämta någonting som inte får plats i lägenhetens alla vrår eller för att lägga ner saker och kläder som vi inte har användning för. Jag är mestadels där nere för att kolla igenom barnens gamla och icke iväxta kläder men jag glömmer så fort vad de verkligen har växt ur och behöver få in nytt av…

Idag har jag bakat till James 1 års kalas som vi håller i på tisdag. Det är lite fix och sådär men vi är inom tidsramarna än så länge. Utöver bakning har vi varit ute, Anton har handlat inför kalaset och vi har haft söndagsmys i soffan. Ibland övergår myset i annat mys ni vet och den här gången råkade balkongdörren vara öppen. Jag vill bara påpeka att det vimlar av grannar ute såhär dags under sommaren. När jag gick ut innan för att pumpa däcken till vagnen och min cykel så satt grannen utanför och hälsade glatt. Jag hoppades med allt jag hade att hon inte hörde vad som försigick inne hos oss en kort stund innan dess men jag låtsades såklart som ingenting… Det har väl hänt de flesta eller?!🙈

Imorgon startar jag veckan med ett stängningspass på jobbet och det kommer nog gå ganska fort för jag ser fram emot James födelsedag så mycket. Det är speciellt att han fyller 1 år, lika speciellt som när Chloéy fyllde 1 förra sommaren. Barnen förstår inget men vi andra gör och jag vill minnas deras 1 årsdagar :) Alla födelsedagar är ju speciella även när man fyller ojämt. Man har ju bara en dag om året som man får maximal uppmärksamhet på (om man inte föder barn eller något annat spektakulärt) så det är värt att fira stort ”om man vill” -varje födelsedag! Min är inte långt ifrån heller, lite mer än 1 månad och jag tycker fortfarande det är spännande att få paket, särskilt från Anton. Jag vet aldrig vad han har köpt vilket är meningen men en del gånger är det riktigt dåliga presenter om jag ska vara ärlig men oftast är de väldigt gulliga. Tanken räknas alltid men jag har ifrågasatt hur han tänkte ett par gånger när vi har gett varandra paket 😂

Jag känner mig tillfreds idag och lycklig inombords. Jag tycker det är så himla skönt med dessa sommardagar trots att de är få och jag älskar att spendera dem med min lilla familj även fast Anton varit bakis idag efter en träff med killgänget igår kväll😉 Jag älskar alla i min familj både i Stockholm och i Växjö så mycket och ni vet så mycket väl om det, jag behöver bara få barnen att förstå vad kärlek betyder och sedan kan nog de också säga ”jag älskar dig” när de menar det. Kram❤

20170618_181307 20170618_181206 20170618_195913


Kommentarer


  1. Nalleeee 7 januari, 2022 on 08:54 Svara

    Hej
    Dom är jätte jätte söta å gott me bana å söta i dina blöjor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna