VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyckligast i hela världen

Ni som är föräldrar förstår mig när jag berättar vad jag blir lyckligast i världen av: när barnen skrattar med varandra! Våra barn har fått skrattanfall ihop sedan flera månader tillbaka, när James bara låg på rygg eller mage. Nu kan James gå väldigt bra så de springer många varv i lägenheten och jagar varandra samtidigt som de skrattar ikapp. Men de allra bästa tillfällena som jag älskar att se dem tillsammans är när de sitter nära varandra och börjar skratta åt något jag inte förstår och som de själva heller inte alltid förstår. De börja fnissa och sedan går det över till gapskratt och det ser så gulligt ut och det smittar av sig som bara den. Jag ler med hela ansiktet till att börja med för att sedan gapskratta jag också men jag skrattar ju inte åt det som barnen skrattar åt, jag skrattar åt dem haha. Det värmer i hela kroppen och hjärtat dunkar några extra slag och jag bara fylls med kärlek. Det är en så fantastisk känsla varje gång det händer. De bästa gångerna är alltid när det inte är framtvingat utan när barnen helt spontant lyckas själva. Sådan lycka går inte att köpa!

20170602105623

Man blir aldrig för stor för att bada balja tillsammans haha! Nee snart går det inte längre att bada dem samtidigt men en kan ju duscha samtidigt som den andra badar :)

Trots en del skäll och gnäll på barnen när de är olydiga så är dem det mest fantastiska som har hänt i mitt liv (säkerligen Antons också). Små minimänniskor som ska lära sig allt om livet och lite till… Jag älskar dem så mycket att jag omöjligtvis kan förklara det för någon. De är så underbart söta och de är två nya men uppdaterade versioner av Anton och mig vilket är supercoolt. Det ska bli intressant att följa dem hela livet ut vilket jag innerligt hoppas att vi får göra!

Kram!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna