VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Muffins med vaniljfyllning

Idag har jag varit ledig och vi tog oss ner till stan som bestämt för att köpa diverse klädesplagg. Vi kom hem med shorts, en kjol, t-shirts och strumpor till Anton. Vi skulle köpt byxor till Anton också men vi hittade inga (jag tyckte inte dem han provade var snygga) så vi ska ut en runda själva utan barnen på torsdag. Det blir lite mer effektivt haha!

20170529_214439 20170529_214514 20170529_214550

Dagen har varit bra, barnen har varit glada men vi har varit sega och trötta. Jag har varit extremt trött och helt orkeslös stundvis men jag tror det beror på luftfuktigheten som är riktigt jobbig. Jag har även fått mens nummer 2 på två veckor?!?! Det gör sitt det också….. Dumma minipiller! När vi var ute på balkongen efter bolibompa så ”tappade” Chloéy ner vår dammvippa till grannen nedanför. Det händer liknande saker nästan varje dag och det är både vi och grannen vana vid så jag sprang ner för att hämta dammvippan. Grannen kom ut och berättade pinsamt nog att hon hade fått vatten i hennes lägenhet för att det har kommit igenom en av plankorna från oss. Hon hade nästan fått över sig en gång också. Vi har sån tur att hon är jättetrevlig men det var ändå pinsamt haha! Hon trodde det var för att vi har vattnat blommor men när jag gick upp igen för att se hur det har kunnat läcka (vi har ett metallunderlag under träet för att det inte ska läcka) så fanns det en springa precis innan metallbiten började. Barnen har lekt MYCKET med vatten på vår balkong så Anton och jag förstod direkt att det var det vattnet som hade läckt in i hennes lägenhet när hon hade öppen altandörr. Stackarn. Nu får barnen endast leka med vatten i mitten av balkongen så det förhoppningsvis inte händer igen.

Just nu sitter jag i soffan och har precis slukat en muffins fylld med vaniljkräm. Jag är inget muffinsfan i vanliga fall men dem jag gjorde ikväll blev riktigt saftiga och supergoda! Anton spelar golf för andra gången ikväll och jag ska fortsätta njuta av lugnet.

Kram!

20170529_211121 20170529_211324


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna