Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det jag – mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 2 år och James 1 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

3 timmars sömn

Inatt hade vi det tufft med James. Han skrek och skrek och skrek. Mitt alarm var satt på 05.00 och det händer aldrig att James inte sover så det är verkligen typiskt just när jag börjar jobbet tidigt. Det var svårt att få honom i sängs på kvällen redan, han somnade vid 23.00 första gången (han brukar somna mellan 19-20 vanligtvis), sedan vaknade han 00.30 och då tog Anton honom fram till 02.30. Jag försökte slumra till emellanåt men det var inte lätt så som han skrek och vred sig. Vi tror att han hade ont någonstans men det är så svårt att veta. Han har precis haft 3-dagars febern som tog slut i förr går natt men som följdes av utslag på hela kroppen vilket är helt normalt men James är ändå påverkad. Iallafall så tog jag James mitt i natten för att försöka få slut på kaoset så att vi kunde sova. Han somnade omkring 03.15. Sammanlagt fick jag tre timmars sömn och det var LÄNGESEDAN jag sov så få timmar på en hel natt. Jag pallrade mig till jobbet imorse och har efter det faktiskt haft en toppen dag tillsammans med barnen och Anton ändå. Vi har varit utomhus nästan hela dagen, mest på balkongen och lekt med vatten, sedan träffade vi en vän med sin son och nu under kvällen kom en annan kär vän till oss!

Det är min lediga helg och jag slå njuta till fullo, värdet ska bli bra som det ser ut nu så jag håller tummarna för att prognoserna stämmer. Kram på er<3

20170518_114800 20170518_115738 20170518_115744

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons