Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det jag – mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 2 år och James 1 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

Love to bake and succeed!

Jag har ju ett stort intresse av att baka och nu när snön ÄNTLIGEN är borta kommer lusten fram! Idag bakade jag mina hallon och blåbärsmuffins med crumble på samt ett nytt recept: sega chokladkakor. Muffinsen blev jättebra och utav alla kakor blev hälften bra. Hälften var inne för lite i ugnen men nu vet jag till nästa gång hur de ska se ut när de är redo att ätas! Det är alltid svårt att veta när kakor man bakar för första gången är riktigt färdiga så därför behöver man testa minst en gång innan man vet exakt hur de ska se ut när de är färdiga.

När jag bakar är jag inte alltid noga med hur länge mina verk är i ugnen, jag fokuserar mest på utseendet för de ska se goda ut och de ska se färdiga ut! Tiden stämmer inte alltid överens för alla har vi olika ugnar och alla använder inte samma bakformar osv. Att testa med en sticka fungerar superbra det också och känns konsistensen bra ska man gå på magkänslan.

Nu tänker jag hälsa er godnatt med mina bakbilder, kram! 

20170517_200719 20170517_200723 20170517_200739

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons