VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Debattör Expressen

Hej på er! Ni har väl inte missat mig på förstasidan på Expressens internetsida på debatt-sidan?! Jag skriver om påsken och om allt socker som många föräldrar ger till sina barn bland annat under denna högtid. Klicka HÄR för att läsa min artikel och kommentera om ni vill föra diskussion kring ämnet.

Screenshot_20170415-205755

Jag tycker det är jättekul att jag fick chansen att skriva en artikel, jag älskar ju att skriva och dela med mig av vad jag tycker och står för! Hoppas ni uppskattar det jag skriver om på bloggen fortfarande. Jag är inte rädd för kritik, jag tar gärna emot feedback och negativ såsom positiv kritik om mitt skrivande och ämnen jag väljer att ta upp. Utan er feedback och kritik kan jag inte göra bloggen bättre och det vill både ni och jag! Om ni vill skriva till mig privat skickar ni till min mejl-adress: [email protected]

Jag är glad att ni som läser min blogg fortsätter att läsa, det är ni som får mig att vilja skriva fler inlägg. Ju fler som läser desto roligare blir det och desto fler människor kan jag nå ut till med mina budskap som jag försöker förtydliga lite då och då.

Kram på er<3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna