VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

James blir 1 år och Chloéy 2 år

Visst är det härligt med dessa sommar/vår dagarna som kommer lite då och då? Jag tycker det är grymt skönt att det är varmare utomhus, mycket för att jag automatiskt känner mig piggare även fast jag sover dåligt för att jag är tvåbarnsmamma. Solen lyser så starkt så det går inte undvika att kisa på mornarna när barnen stiger upp lika tidigt som solen går upp och få lite smått huvudvärk av det starka skenet. En annan grej som underlättar när det blir varmare utomhus är att slippa klä på barnen så ofantligt många klädesplagg. Det räcker med jacka och mössa samt skor. Vi tar oss ut mycket mycket fortare och det hjälper enormt mycket.

Tänk att James kommer lära sig gå i sommar och efter det är han inte bebis längre. Det är ett stort tecken på att han har blivit äldre även fast det bara handlar om att han fyller ett år men det är ett stort steg för mig och oss. Det händer ju så mycket under det första året i en människas liv och jag tycker att det är väldigt häftigt att vi lär oss så många saker på så kort tid. Resten av livet planar det ut och vi blir mer och mer ”tröginlärda” men ändå är vi smarta eftersom vi har mer livserfarenhet i de äldre åren.

Chloéy fyller 2 år i juli och hon har vuxit mycket hon också. Hennes utveckling motorik och tal-mässigt märks allra tydligast. Hennes tal och förståelse förbättras för varje dag. Hon härmas och lär sig så många ord och det är så roligt. Chloéy har precis börjat sätta ihop två ord i samma mening så nu säger hon ”kom mamma” eller ”kom pappa” hela tiden. Förut tilltalade hon bara oss med mamma och pappa när hon ville något men det är roligt att hon har förstått innebörden av ordet ”kom”. Hon försöker därför säga samma sak till James men han kommer mer sällan för han förstår NADA haha! De leker så fint tillsammans våra barn och sällan är det bråk eller tjafs för än så länge har de inte så stora problem att bråka om mer än om leksakerna tack och lov.

För två dagar sedan var vi ute på balkongen för att blåsa såpbubblor vilket båda barnen älskar. Se på bilderna här nedanför :) Hoppas ni får en bra dag, kram kram!

20170403150023 20170403150019 20170403150030 20170403150028


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna