Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det jag – mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 2 år och James 1 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

Påminnelse :)

God kväll läsare! Hoppas ni haft en bra dag trots tokigt väder. Barnen och jag skulle iväg och handla mitt i allt så precis innan vi skulle öppna ytterdörren säger Chloéy ”snö” och pekar ut – det snöade som bara den men jag gav mig ändå ut i stormen med båda barnen för handla behövde vi i vilket fall som helst :)

20170318_153329

Ikväll tar vi det lugnt och till middag blir det kyckling, klyftpotatis och bearnaise-sås, iallafall för mig och Anton. Chloéy är jätte trött och höll på att somna för en stund sen så jag gav henne en kaka och melonbitar vilket piggade upp henne ordentligt!

20170318_153313

Med allt sagt för idag vill jag påminna er som inte har deltagit i min tävling i samarbete med Twistshake där man kan vinna deras nylanserade produkt ”Sippy Cup”. Läs mer HÄR och ha en jättebra kväll.

KRAM <3

image001

2 reaktioner på ”Påminnelse :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons