Välkommen till mammaochpappablogg! I vår familj är det jag – mamma Julia, pappa Anton samt våra två hjärtegryn Chloéy 2 år och James 1 år. Vår vardag är hektisk och vi delar ofta med oss av erfarenheter kring familjelivet utan filter! Alla är välkomna hit, hoppas ni tycker om bloggen och allt vad den innehåller :) KONTAKT OCH SAMARBETEN: julia_sandberg94@hotmail.com

Annons

Bytt är bytt

Nu är vagnen uppdaterad med ännu en sittdel som James ska sitta i. Det ser jättebra ut med de olika färgerna och vi är så nöjda. Den gråa är ”James” och vi köpte den begagnad för 1400 kr inklusive frakt. En ny kostar över 2000 kronor.

Chassit köpte vi våren 2016 innan James föddes och den beige sittdelen köptes sommaren 2015 innan Chloéy föddes :) Vi har ett singelchassi också som är väldigt smidigt att använda när någon ska iväg med ett av barnen, särskilt de gångerna som jag åker till Stockholm vilket händer lite då och då. Nästa gång ska jag åka SJÄLV MED CHLOÉY och det är första gången sedan James föddes. Det känns lite jobbigt att lämna James torsdag-fredag i Växjö för jag är så fäst vid honom. Vi har (jag har) hållit fast vid honom lite extra jämfört med Chloéy och jag tror det är för att Anton och jag inte vet om vi vill ha fler barn, därför vill jag umgås så mycket som möjligt med lilla James men jag måste börja släppa taget nu. Efter sommaren börjar båda två i förskolan och det blir riktigt spännande. Jag hoppas barnen har bra immunförsvar så de inte kommer hem sjuka varje vecka. Dem har varit väldigt friska sedan de föddes faktisk och det är skönt för vi hör talas om flera bekanta vars barn är sjuka hela tiden… fy så jobbigt och tråkigt framförallt men vad ska man göra?!

Ha en toppen dag i solen, kram!

20170313_120149

20170313_120157

2 reaktioner på ”Bytt är bytt

    1. Hej Lill. Jo som jag skrev så menar jag på att jag håller mig fast vid honom lite extra för att vi inte vet om vi vill ha fler barn så jag har automatiskt svårt att lämna honom.

      Jag hade egentligen samma problem med min dotter när hon var i den åldern men som det är nu så är hon väldigt självständig och det är inga problem när hon är hos sin farmor och farfar eller så. Jag är lika fäst vid henne såklart, det var inte de jag menade :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons