VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1,5 års kontroll med Chloéy

I måndags var det dags för Chloéy att få vaccinera sig för fjärde gången. Vilken superbra tjej vi har som bara blev lite tjurig just när sticket kom. Efter det var det enkelt att avleda med annat. Mycket enklare än alla andra gångerna hon har fått sprutor.

Chloéy väger 12,4 kg, hon är 79 cm lång och har ett huvudomfång på 47,5 cm. Hon är snart 19 månader gammal. När vi var på BVC med henne sist var hon 12 månader gammal och då vägde hon 10,9 kg, hon var 73 cm lång och hade ett huvudomfång på 45 cm.

Det var inte bara vaccination och mätningar som gjordes. Bvc sköterskan kollade motoriken, hon lyssnade på hur Chloéy pratar och på hur många ord hon kan, hon tittade så Chloéy kunde bygga ett torn av 3 klossar och rita med pennor på ett papper.

Anton och jag satt mest och försökte visa allt som Chloéy faktiskt kan haha! Inte för att det är en tävling men för att vi är så stolta och nu när de verkligen vill veta så vill vi få med allt! Hon är tidig med att kunna så många ord men det är ju hur bra som helst för det är en lättnad att (oftast) förstå vad hon menar.

Skönt att ha detta besöket gjort men biverkningarna för vaccinet kommer inte försen nästa vecka. Feber, utslag och kräkningar kan det bli. Tur att jag inte jobbar så mycket den veckan.

Hoppas ni har haft en toppen dag och att ni har hunnit vara ute i solen. Åh vilket härligt väder det har varit. Vi har faktiskt åkt lite pulka. Imorgon fyller Anton 23 år så jag ska baka massa idag och vi ska förbereda lite annat. KRAM!  

20170214_142639(0)

20170214_142639

20170214_134613


Kommentarer


  1. Bloggande fyrbarnsmamma 14 februari, 2017 on 19:07 Svara

    Såå söt:)! Hoppas ni har en mysig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna