VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

James första smakportion

Igår fick James testa gröt för första gången. Vi filmade det som vi gjorde med Chloéy men jag har inte lagt in det på datorn än. Reaktionen från honom var bra tycker jag. Det var liknande Chloéys första reaktion. Nyfikenhet har de båda och ingen av dem spottade ut gröten direkt. De smakade ordentligt.

Nu gäller det att vänja honom vid smaken och testa andra saker såsmåningom 🙂 Chloéy blev lite svartsjuk så hon fick smaka hans gröt hon också. För det mesta är hon väldigt snäll mot James men igår och idag har hon fått för sig att slå honom i huvudet med olika saker. Ljuslyktor, sin vattenflaska och med lekklossar. Hon vet om att han blir ledsen, det verkar iallafall som att hon förstår den kopplingen. Hon försöker om och om igen så jag får ha mer koll nu. Hon brukar vara väldigt snäll och pussa på honom och ge honom leksaker att leka med.

Jag är fortfarande väldigt öm i kroppen men jag känner mig mycket piggare än igår. Jag har en nerv ikläm i ryggen sedan i förmiddags så jag har inte kunnat bära Chloéy. Antons mamma fick komma hit och lägga henne för natten vilket var jättesnällt. Jag ska till vårdcentralen imorgon 11.15 för att träffa en sjukgymnast. Det är på tiden att jag åtgärdar mina smärtor i ryggen jag har haft sedan Chloéys förlossning. Min träning räcker inte, det måste till något mer så jag hoppas på att få bra övningar och andra råd!

Bloggen kommer sist på min ”att göra lista” nu när jag inte har mått bra. All energi går åt till barnen och hushållet.

Hoppas ni får en bra fredag imorgon, KRAM!

2016110912152220161109121514 20161109121549


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna