VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi har ett beslut att ta

I tisdags mellan 13-14 var det öppet hus på Chloéys eventuella samt preliminära förskola. Vi kom fram efter halv två för vi hittade inte dit. Det är mycket längre ifrån än vi trodde så det kommer inte på fråga att gå dit till fots. Bussen går inte ta hela vägen från där vi bor, vi skulle behöva byta flera gånger för att komma i närheten.

Förskolan har endast öppet efter behov. Just nu har de öppet för att det är brist på platser i Växjö. Det är en bra lösning men frågan är om vi vill sätta Chloéy där? Barn mellan 1-5 går där på två olika avdelningar och lär känna varandra tills de hittar andra platser. De ska lära sig rutiner på just den förskolan för att senare lära sig nya rutiner.

Inte försen i Augusti nästa år kanske vi får en plats på förskolan som ligger precis där vi bor. Vi har lite att diskutera. Turligt nog har vi ett val för det är inte alla som har. Vårt andra alternativ är att Chloéy är hemma med Anton och James. Vi får se för och nackdelar med det hela för att sedan komma med ett beslut. Vi har bara några dagar på oss..

IMG_20161109_084456


Kommentarer


  1. Sandra 9 november, 2016 on 13:23 Svara

    Jag hade nog haft henne hemma ett tag till. Aldrig att jag hade orkat komma iväg varje dag till en förskola som låg långt bort. Speciellt om man måste byta buss också för att komma fram fortare… hej stress liksom.

    Kanske dags för Växjö att bygga fler förskolor.. det slutar ju inte födas barn direkt

    • MammaOchPappablogg 10 november, 2016 on 19:11 Svara

      Ja det blir tufft att ta sig dit… Känns meningslöst av den anledningen hur mycket Chloéy skulle tycka om det.. Ja växjö borde bygga fler ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna